Marquez: Padec me ni zmedel, imamo dober čas ...

Zadnji dan testiranj v Sepangu je z odličnim časom zaznamoval novinec Marc Marquez, ki je za seboj pustil oba dirkača Yamahe, aktualnega svetovnega prvaka Jorge Lorenza in Italijana Valentina Rossija.

Zadnji dan testiranj v Maleziji je novinec Marc Marquez zaostal samo za moštvenim kolegom Danijem Pedroso in tako kljub manjši nesreči dopoldan potrdil izjemno formo Honde. Novopečeni dirkač v kraljevem razredu je imel težave dopoldan na mokri stezi, ko je zdrsnil. Padec je hitro pozabil in popoldne na suhi stezi dosegel izjemen čas in zaostal samo pičlih 81 stotink za najhitrejšim Pedroso.

Marc Marquez

Marc Marquez je zaostal samo za moštvenim kolegom Danijem Pedroso.

"Na splošno je bil danes dober dan. V dopoldanskem času smo vozili na mokri stezi in sem se počutil zelo dobro na motociklu, čeprav sem imel manjšo nesrečo. Zapeljal sem na belo črto in sprednje kolo je izgubilo oprijem, vendar to ni vplivalo name ali na motocikel," je dejal novinec Marquez, ki je popoldan še enkrat dokazal svoj nesporen talent. "Ko se je steza posušila, smo spet začeli delati na elektroniki in nastavitvah, predvsem na sprednjem delu motocikla. V prvih krogih nisem bil popolnoma zadovoljen s sprednjim delom. V zadnji uri pa smo našli prave nastavitve, tako smo bili med najhitrejšimi. Mislim, da smo opravili dobro delo in imamo dober čas."

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 30
tomoslaura 03.03.2013 08:56:43
Meni je samo to pomembno, da bo rozika vozil za njim, za mladincem brez izkušenj! Tako pravijo Rozika feni pa se motijo. Dirkač je dirkač, voznik pa voznik. Dirkač raztura voznik pa zmaguje ko je cela vodilna ekipa v bolniški!
mikeTHEbike 03.03.2013 17:05:53
Tebi bi pomoje bolniška tut prav prišla.....
tomoslaura 03.03.2013 23:11:51
V bolniški nisem bil že dvajset let! Rozika jo bo pa kmalu nuco ker bo dobil Marquez sindrom. In z njim vsi vi fenčki...
Več komentarjev