Mazejeva potrdila Ronconija za novega trenerja, Massi (še) ne

Najboljša alpinka minule zime Črnjanka Tina Maze je na nek način vendarle potrdila sodelovanje z novim trenerjem Walterjem Ronconijem. V zadnjem spletnem dnevniku je poudarila, da se jim je na Stelviu prvič pridružil Walter.

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze se mudi na snežnih pripravah na ledeniku Stelvio, poleg smučarskega inovatorja Sandija Murovca pa ji družbo dela tudi novi pomočnik šefa ekipe Andree Massija Walter Ronconi. "Ekipi se je prvič pridružil Walter, perfekcijo linij pa sva tokrat iskala s Sandijem. Smučali smo na Stelviu, kjer se še vedno odlično počutim,'' je v svojem spletnem dnevniku zapisala Črnjanka in tako končala z ugibanji, kdo bo njen novi trener.

Tina Maze - 8

Tina Maze (Foto: Damjan Žibert)

Najboljša alpinka minule zime sicer nikjer ni poudarila, da je Walter novi član ekipe Team to aMaze, je pa to mogoče razbrati iz njegove opreme. Na fotografiji, ki jo je Mazejeva priložila, je namreč v kombinezonu, ki ga imajo drugi člani njene ekipe, a spomnimo – dokler Andrea Massi ne potrdi, da je Ronconi postal član ekipe in podpisal pogodbo, to ni uradno!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 22
hotchilipoper 07.06.2013 06:50:30
Una zaf... Barbara ji noče dati denarja za lansko sezono,pa tudi noče zapustiti direktoskega stolčka
Več komentarjev