Mesec po umoru Selene Macedo na Hrvaškem neznanec napadel še japonsko turistko

Mesec dni po umoru mehiške turistke Selene Macedo hrvaška policija še vedno išče morilca. Splitski Marjan, na katerem se je umor zgodil, je kraj, ki se mu marsikdo izogiba, očitno upravičeno. Zdaj je bila namreč napadena še japonska turistka.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Selena Margarit

Še vedno iščejo morilca mehiške turistke Selene. (Foto: policija.hr)

Mesec dni mineva od umora mehiške turistke Selene Margarit Graciano Macedo na splitskem Marjanu. Hrvaška policija storilca še ni našla, čeprav je ta na kraju zločina pustil več sledi. Marsikdo se Marjanu še vedno izogiba ali tja hodi le v večji skupini ali družbi večjega psa. Strah je očitno upravičen, poroča Dnevnik.hr.

Napad na mehiško turistko namreč ni bil osamljen primer, poročajo. Pravzaprav se je pred kratkim zgodil nov napad, ki se na srečo ni končal tako tragično. 26-letna japonska turistka se je sama odpravila na priljubljeno splitsko sprehajališče. Med sprehodom jo je napadel neznan moški.

Turistka dogodka ni prijavila policiji, ampak ga je opisala v pismu, ki ga je v zahvalo pustila lastnici apartmaja. "Zjutraj sem šla na Marjana. Čuden starejši moški me je zgrabil. Zelo sem se prestrašila," je zapisala. Ni pa napisala, kako je napadalcu pobegnila, saj gre za pismo zahvale, v katerem je dogodek le bežno omenjen.

To je letos že četrti napad na Marjanu. Konec aprila je napadalec brutalno pretepel 36-letno žensko. Zlomil ji je nos in čeljust, nato pa pobegnil. Neko drugo žensko je napadel moški na kolesu in ji grozil z nožem. Pobegnila mu je najbrž le zato, ker je dovolj hitro pritekla do skupine prijateljev.

Po umoru Selene Macedo je splitski nevropsihiater Mijo Milas dejal, da je storilec najbrž sadist, ki ima težave pri komunikaciji z ženskami. "Najbrž gre za moškega normalnega videza, ki na prvi pogled po ničemer ne izstopa," je dejal.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 44
faronika 24.09.2012 22:25:01
Na hrvaškem je policija tudi ravno ene toliko sposobna ,kot pri nas!!

Naštelana na cestnoprometne prekrške in malene ribice!!!
Več komentarjev