Mirna tik pred porodom pokazala nosečniški trebušček

Mirna Reynolds, ki s partnerjem Alexandrom pričakuje prvorojenca, je v 34. tednu nosečnosti objavila svojo fotografijo. 28-letna pevka si želi, da bi čim prej rodila, saj že komaj čaka, da bo v rokah držala sinčka.

Mirna Reynolds

Mirna bo čez nekaj dni prvič postala mamica. (Foto: osebni arhiv)

Mirna Reynolds, ki je svojega partnerja Alexandra iz Nemčije spoznala na otoku Koh Phangan na Tajskem, je na Facebooku objavila nosečniško fotografijo, na kateri pozira v 34. tednu nosečnosti. Pevka, ki svoj rojstni dan praznuje 31. maja, bo tako dobila enega najlepših daril, saj ima rok poroda ravno v omenjenem mesecu. V pogovoru nam je zaupala, da je trenutno v Nemčiji, kjer bo tudi rodila.

"Porodnišnico imam že izbrano, za način poroda se bom odločila v dani situaciji, seveda pa bi si želela, da gre vse po naravni poti. Moj partner bo pri porodu seveda zraven, saj si oba tako želiva in mi njegova podpora ogromno pomeni,'' je za 24ur.com povedala Mirna, ki nam je tudi zaupala, ali jo je kaj strah poroda.

''Priznam, da mi ni ravno vseeno, a tisti večji del strahu je izginil po obisku porodnišnice, v kateri je začutiti prijetno vzdušje in ima zelo toplo osebje. Čeprav sem v nosečnosti uživala in preživela eno najlepših obdobij v svojem življenju, si pa zdaj vedno bolj želim, da bi čim prej rodila. Prvič zato, ker si že neučakano želim držati v rokah svojega sinčka, drugič pa tudi zato, ker je zaradi trebuha in nosečniških tegob zadnje dni moj vsakdan precej naporen in tudi noči neprespane.''

Mirna si je že od nekdaj želela, da bi najprej imela fantka, in za zdaj po napovedih zdravnikov vse kaže na to, da se ji bo želja izpolnila. Za konec nam je še razkrila, da imata ime za sina že izbrano.

''Da, ime imava že izbrano, in sicer bo Luca … Če si seveda v zadnjem trenutku ne premisliva (smeh).''

Noseča Mirna Reynolds

Pevka je objavila nosečniško fotografijo v 34. tednu nosečnosti. (Foto: Facebook)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 80
 
blue-freezer 01.05.2013 22:40:19
Sem mislil, da smo se je resli, ko je sla v namcijo....
Več komentarjev