Oglasno sporočilo

Na NLB sprejem za Tino Maze in zmagovalce nagradne igre

Janko Medja, predsednik uprave NLB, je sprejel Tino Maze in tri njene navijače, ki so v nagradni igri pravilno napovedali, koliko točk bo Tina zbrala v skupnem seštevku svetovnega pokala. Nagrajenci so se s šampionko fotografirali, nastale fotografije pa bodo, če se tako odločijo, krasile njihove plačilne kartice NLB.

NLB in Tina Maze - 1

Predsednik Uprave NLB Janko Medja in Tina Maze (Foto: Mojfokus)

NLB je že več kot desetletje zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc in v okviru sponzorskih dejavnosti je letos pripravila zelo uspešno spletno nagradno igro. V njej so udeleženci napovedali, koliko točk v skupnem seštevku svetovnega pokala bo Tina Maze zbrala do konca smučarske sezone 2012/13.

Neustavljiva šampionka je iz tekme v tekmo podirala rekorde in kar težko je bilo verjeti, da si je kdo upal napovedati rekordnih 2414 točk. Trije zvesti navijači David Verbič, Žiga Repovž in Jakob Kurent so bili nagrajeni za svojo drznost in pravilno napoved, se srečali s Tino in se z njo tudi fotografirali. Z nastalimi fotografijami pa jim bodo pri NLB izdelali unikatne plačilne kartice.

Sproščen sprejem se je odvil v osrednji poslovalnici NLB na Trgu republike v Ljubljani. Med gosti sta bila poleg Tine in nagrajencev tudi predsednik Smučarske zveze Slovenije Primož Ulaga in direktorica Barbara Kürner Čad.

Predsednik uprave NLB Janko Medja je ob tem povedal, da NLB tudi letos nadaljuje s sponzoriranjem slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc ter več kot 150 manjših športnih klubov in prireditev po celi Sloveniji.

''Obenem pa v želji, da v svoje sponzorske aktivnosti ne vključujemo samo aktivnih in rekreativnih športnikov, temveč tudi naše druge stranke, s sodelavci občasno pripravimo tudi kakšno zanimivo akcijo, kakršna je bila nagradna igra, v kateri so se izkazali današnji trije slavljenci,'' je povedal Medja.

NLB in Tina Maze - 2

Žiga Repovž, David Verbič, Tina Maze, Jakob Kurent in Janko Medja, predsednik Uprave NLB (Foto: Mojfokus)

Dobro razpoložena Tina je ob srečanju spregovorila o doseženih sanjah, za katere pravi, naj si jih upamo sanjati, le tako se nam bodo ob vloženemu delu nekega dne namreč tudi uresničile.

''Hvaležna sem, da sem lahko doživela svoje sanje, ki sem jih imela kot otrok. Ko te sanje doživiš, se mi zdi najbolj pomembno zavedanje, da je to dar, ki ga je potrebno negovati in zanj še naprej trdno delati,'' je povedala Tina in dodala, da lahko od celotne ekipe še naprej pričakujemo dobre rezultate ter da je vesela, da je tudi sama inspiracija za ljudi, ki jo obdajajo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
ani0000 25.04.2013 21:22:47
kje je pa massi?
Več komentarjev