Film/TV

Nas Izganjalci duhov 3 čakajo leta 2015?

Los Angeles, 22. 04. 2014 06.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tretji del filma Izganjalci duhov je že nekaj let tarča ugibanj, upanja in očitno se bo vendarle nekaj premaknilo. Nedavno je sicer umrl igralec in scenarist Harold Ramis, režiser prvih dveh delov Ivan Reitman pa je obljubil, da bo priskrbel novega režiserja.

Scenrist in igralec Harold Ramis (v sredini) je nedavno umrl, bosta pri morebitnem tretjem delu sodelovala tudi Bill Murray (levo) in Dan Aykroyd (desno)?
Scenrist in igralec Harold Ramis (v sredini) je nedavno umrl, bosta pri morebitnem tretjem delu sodelovala tudi Bill Murray (levo) in Dan Aykroyd (desno)? FOTO: Arhiv filma

Čeprav je konec februarja v starosti 69 let umrl Harold Ramis, ki je v prvih dveh filmih Izganjalci duhov igral doktorja Egona Spenglerja in je pomagal tudi pri scenariju, se zdi, da smo vse bližje dolgo pričakovanemu tretjemu delu priljubljene filmske serije.

Originalni film sega v leto 1984, leta 1989 pa je sledil še (nekoliko manj uspešni) drugi del. Režiser obeh delov Ivan Reitman, ki ima prav tako že 67 let, menda ni navdušen nad režijo, je pa za studio Sony Pictures obljubil, da bo našel novega, mlajšega režiserja.

"Do zdaj nismo želeli komentirati, saj nisem vedel, kaj bom naredil in nikoli ni bilo jasno, kaj bo naredil Bill Murray," je Reitman povedal za Deadline.

Bill Murray je igral karizmatičnega in odločnega univerzitetnega profesorja dr. Petra Venkmana v obeh filmih, očitno pa kaže, da se bosta s kolegom Danom Aykroydom pojavila v "cameo" vlogah v tretjem delu, Reitman pa bo produciral.

"Ne bom rekel, koliko izganjalcev bo v novi filmski ekipi, a sem odločen, da obdržimo duh originalnega filma. Upam, da bomo začeli letošnjo jesen v New Yorku, a glede na logistiko najbrž v začetku leta 2015," je še dodal Reitman.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SAF1
26. 04. 2014 20.39
-1
To bo katastrofa od filma.
AjdeMiPopuši
24. 04. 2014 16.37
Slimer is back!!! Admin, kaj je tle žaljivega, da je vredno brisati??? Ne poznate ime zelenega duha v tem filmu al kaj? to bo to ja
Maček2
22. 04. 2014 10.40
+7
tako dobro ne bo kot prvi deli toda pustimo se presenetiti
Maček2
22. 04. 2014 10.39
+7
pustimo se presenetiti ampak tako dobro sigurno ne bo kot prejšnji deli mogoče zaradi glavnih igralcev in osebno menim tudi,da so filmi takrat bili boljši oz. bolj zabavni kot so sedaj. ponavadi so prvi deli boljši
buzzin
22. 04. 2014 08.42
+8
Ja super če bo res bo treba it v kino takoj pogledat...Ravno pred kratkim smo doma pogledal oba dela. lp