Nemška ovčarja skoraj do smrti raztrgala žensko

V Karlovcu sta dva nemška ovčarja napadla žensko. Trgala sta jo kot zveri, rešila pa sta jo dva moška, ki sta zaposlena v podjetju, pred katerim se je napad zgodil. Ženska je zaradi hudih poškodb v bolnišnici.

Razjarjen pes

(Foto: Thinkstock)

V Karlovcu sta dva nemška ovčarja skoraj dobesedno raztrgala gospo srednjih let. Ženska ima hude poškodbe, njeno življenje pa ni ogroženo, so sporočili na Policijski upravi Karlovec. Napad preiskuje policija, ki lastnika obeh psov pozna.

Napadeno žensko sta v zadnjem trenutku rešila dva zaposlena v podjetju, pred katerim se je zgodil incident. Drama je trajal okoli deset minut, pse pa so morali od ženske pregnati z udarci z lopato in celo z avtomobili.

"Kolega in jaz sva prišla iz zgradbe in videla, kako tretji kolega udarja po ograji. Nato sva slišala tudi glasen ženski jok. Pogledal sem prek ograje in videl dva psa, ki sta napadala žensko. Videti je bilo kot v grozljivki, nista je le grizla, temveč jo trgala kot zverine in jo vlekla vsak na svojo stran. Trgala sta jo, kri je tekla na vse strani," je za časopis Slobodna Dalmacija povedal eden izmed zaposlenih, ki sta pomagala napadeni ženski.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 68
redinmir 27.12.2012 09:19:25
Dva ali več psov je trop. Teh primerov je na Balkanu že veliko. Ljudje bežijo pred podivjanimi tropi. Velikokrat so ušli zadnji hip. Psov je pač preveč in čas je za konjederce.
Več komentarjev