Neuničljivi Giggs pred novim mejnikom: že v soboto v klubu 1000!

Valižanski nogometaš Ryan Giggs je v svoji dolgoletni karieri postavil nekaj mejnikov, konec tega tedna pa bo igral svojo 1000. tekmo.

Ryan Giggs je za Manchester United doslej odigral 931 tekem, konec minulega tedna pa je prispeval gol za zmago nad londonsko ekipo Queens Park Rangers z 2:0. Manchester United se bo v soboto pomeril z Norwichem. Devetintridesetletni Giggs je že 22 let zvest zasedbi z Old Trafforda, v tem času pa je z njo osvojil 12 naslovov prvaka v Angliji, štiri pokale FA, tri ligaške pokale in dvakrat slavil v evropski Ligi prvakov. Ob tem je zbral še 64 nastopov za Wales in bil član britanske reprezentance na lanskih poletnih olimpijskih igrah v Londonu.

Giggs še najmanj sezono med rdečimi vragi

Ryan Giggs

Ryan Giggs (Foto: Reuters)

Vodstvo Manchester Uniteda je sporočilo, da je z 39-letnim Valižanom podpisalo novo pogodbo za sezono 2013/14. Legendarni nogometaš Manchester United je od leta 1991 zvest klubu iz Old Trafforda, na dosedanjih 931 tekmah za rdeče vrage pa je dosegel 168 golov. "Vesel sem, da bom tudi v prihodnji sezoni igral za Manchester United. V nogometu zelo uživam, v meni je dovolj moči, da tudi v prihodnje pomagam svojim soigralcem," je ob podaljšanju sodelovanja dejal 39-letni Valižan.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 49
MZP 02.03.2013 13:48:02
nikol ni bil neka klasa od igralca. povprecje
Več komentarjev