Nega in zdravje

Najbolj presenetljiva RESNIČNA ZGODBA gospe Vlaste, KI SE JE POMLADILA ZA 10 LET

Ljubljana, 28. 01. 2015 07.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min
Avtor
Persiangel
Komentarji
0

V vseh teh letih je gospa preizkusila veliko izdelkov in nič ni pomagalo. Z našim izdelkom PersiAngel, dobesedno tretmajem, pa je tako zadovoljna, da ga priporoča vsakomur, ki si želi biti urejen in izgledati mladostno tudi v zrelih letih svojega življenja.

Vsakomur priporočamo štirimesečni lepotni zdravilni tretma, za gubice in zdrav obraz. Enomesečni je minimalen, dvomesečni je priporočljiv, trimesečni zaželjen, štirimesečni tretma pa je optimalen in resnično bo vsakdo z njim zadovoljen. Resnično boste opazili, da gubic ni več. PRIPOROČAMO dnevno uporabo našega izdelka ter vzdržnost pri kajenju in alkoholu, ki izsušita telo in kožo in vam povzročata prekomerno nastajanje gubic.

Intervju z gospo Vlasto K.

Najboljše obrazne maske
Najboljše obrazne maske FOTO: PERSIANGEL

Se lahko prosim na kratko predstavite.

 

Sem Vlasta K. iz Rogaške Slatine. Stara sem 52 let, imam hčer staro 28 let, ki jo imam nadvse rada.

Po poklicu sem medicinska sestra, svoje delo opravljam na operacijskem oddelku. Rada opravljam svoje delo že zadnjih 33 let in je nadvse zanimivo.

Kdaj ste opazili gubice in težave s kožo?

Gubice blizu 40. leta, težave s kožo pa so se začele pri menjavi hormonskega stanja telesa in so bile zelo velike in zelo hude. Zadnjih pet let je bilo izredno hudo in težko. Imam izredno občutljivo kožo na obrazu ter na rokah. To je verjetno tudi posledica vsakodnevnega razkuževanja, zelo pogostega umivanja. Ker delam na operacijskem oddelku vedno nosim masko, kapo in rokavice. Uporaba teh sintetičnih materialov mogoče tudi deloma pripomore k mojim težavam. Spominjam pa se, da v mladosti nikoli nisem imela nobenih dermatoloških težav!

Kaj vam je bilo vsa ta leta najbolj bistveno?

Vsa ta leta mi je bil najbolj bistven lep in zdrav obraz ter dobro počutje. Pred 15. leti, ko so se gubice pojavile, sem se veliko obremenjevala.

Lahko rečem, da sem danes, ko sva skupaj na intervjuju, veliko bolj samozavestna, ker so mi vsi potrdili, da izgledam več kot 10 let mlajša.

Kako in katere težave so se razen gubic kazale navzven?

Poleg gubic so se mi začeli pojavljati tudi mozoljčki, ki so srbeli. Ostali so madeži na koži in morala sem biti pazljiva, da se nisem praskala.

Večinoma samo na obrazu in čisto malo na rokah.
Zato sem šla k dermatologu. Tam mi ni bila ponujena nobena rešitev. Nobena krema mi ni pomagala.

Mozoljčki so se s časoma posušili, a ostal je madež, malo temnejši od polti, kar mi je bilo zelo zoprno.

Vselej je izgledalo zelo grdo, naredile so se krastice, kot mala ranice in res ni bilo prijetno.

 

 

 

Prej
Prej FOTO: PERSIANGEL
Potem
Potem FOTO: PERSIANGEL

Gospa Vlasta, s čim ste si pomagali v preteklosti?

Pomagala sem si s kožnimi korektorji, ki so samo malo prekrili madeže, vendar se potem ranice niso zacelile. Uporabljala sem tudi razne kreme, kot sem že prej omenila, vendar tudi te niso nič pomagale.

Kako ste izvedeli za nas in naše mineralne obrazne maske?

Hčerka študira v Ljubljani, kjer ima veliko prijateljev in je dobila od prijateljice, ki je bila na sejmu Narava zdravje, vašo mineralno obrazno masko za rojstni dan, kot darilo. V začetku decembra ima namreč rojstni dan in je za darilo dobila dve obrazni maski. Eno je prinesla domov in rekla: "Mami, nekaj imam zate. Boš poizkusila, da vidimo kako to deluje in se boš pokazala, kako izgledaš?"

Namazala sem se z vašim mazilom po obrazu, po gubicah, kjer sem imela pikice, po vratu, malo po rokah, po dekolteju, nakar sem počivala dobre pol ure. Po tem času sem se očistila, kakor piše v navodilih. Hčerka me je vprašala, kakšen je občutek. Odvrnila sem ji, da ji ne znam povedati in opisati. Tako je lepo, tako dobro in tako fin občutek, nepopisen. Pogledala me je in dejala: "Mami saj to nisi ti."

In jaz ves presenečen z odprtimi očmi in usti vprašam gospo Vlasto, po kolikih terapijah in nanosih je to začelo delovati? (Želel sem preveriti, če sem pravilno slišal.)

Gospa Vlasta pa odgovori, skoraj z vzklikom: PO PRVI TERAPIJI. PRVIČ!

Nato Gospe Vlasti rečem, če to napišem, bodo vsi rekli, da sem se zlagal. Gospa mi je odvrnila: "Niste se zlagali." (prisrčen smeh).

"Če to objavim bodo vsi rekli, da sem naložil 300 na uro", pravim. (smeh gospe Vlaste). "Vem, vem. Tako ponavadi je. Takšni smo," pravi gospa.

Po prvem nanosu, po tej prvi terapiji, lahko samo rečem BOŽANSKO! MEHKO, GLADKO, SVILENO, PRIJETNO. OČISTILA SE JE TUDI POVRHNJICA.(citiram gospo Vlasto)

Je pa očitno, da je od vseh teh krem moja koža postala zelo tanka in občutljiva na sam dotik. Ampak z vašim mazilom je neverjetno. Neverjetno! Tretma sem nato ponovila še dvakrat in nestrpno čakala, da mi pošljete moj paket z obraznimi maskami (zopet nasmeh).

Super, zelo sem vesel za vas. Ali ste nato sledili navodilom za uporabo?

Sem, kolikor mi dopušča služba. Velikokrat imam dolga dežurstva, včasih pa sem do večera v službi tako dolgo, da včasih kakšen moj dnevni tretma izpustim. Ne utegnem uporabljati redno, ker imam včasih tudi 24-urni delavnik. Kljub težkemu napornemu urniku vsak teden uporabim mineralno masko vsaj tri do štirikrat.

PERSIANGEL - 5
PERSIANGEL - 5 FOTO: PERSIANGEL

Kako lahko opišete spremembe v 45 dnevih, odkar uporabljate mineralno obrazno masko PersiAngel?

Moram ponovno poudariti, da imam izredno zmanjšane gubice, ponekod jih celo ni več, ter da nimam nobenega mozoljčka več in ne delajo se mi novi. Na novo ničesar! Niti enega več! Nobene pikice več.

Po katerem nanosu ste opazili, da se gubice ne pojavljajo več?

Po prvem tednu. Koža ni bila več tako razdražljiva in me ni več srbela. Gubice sem imela zelo dolgo, mozoljčki, pa so se pojavljali dnevno. Sedaj pa nič več. Zelo sem vesela za sprotno vidno zmanjševanje gubic. Le-teh je očitno občutno manj, niso več tako izrazite in vidne. Zdaj so nežne in blage, skoraj bi rekla, da so zabrisane. Niso tako ostre, kot so bile. Ja, pa gubice nad zgornjo ustnico, ki so me zelo motile, so dobesedno izginile. Gubice, ki sem jih imela nad zgornjo ustnico so bile posledica kajenja, ki izsušuje kožo.

Si potem predstavljate, da bi mineralno masko uporabljali 3 ali 4 mesece vsak dan?

Bila bi mlajša in izgledala bi kot hčerka. (velik nasmeh in smeh)

Potem, se potrudite in bova naredila še en intervju čez kakšne tri mesece. Velja?

Velja.

Moram reči, da sem zadnje čase veliko bolj nasmejana.

Rada bi še povedala, da ravno, ko sem začela uporabljati vaše mineralne obloge, sem imela podaljšan vikend, malo dopusta in sem bila pet dni doma.

Imela sem svoj ritual, po dve, tri ure v naravo, obrazno masko, počitek, nobenih drugih dražljajev, ki jih imaš, ko hodiš v službo.
Ko sem prišla v službo, so me sodelavke najprej vprašale, kje sem bila. Rekla sem, da na dopustu. "Ja kje pa?" so vprašale.

Odgovorila sem: "Doma."

"Ne, nisi bila doma," so me prepričevale sodelavke. "Povej, si bila pri kozmetičarki?" "Ne nisem bila." Takrat sem ugotovila, za kaj gre. (vseskozi prijetno smejanje)

Odgovorila sem jim: "Novega fanta imam."
 

Malo ste se pohecali z njimi?

Sem. Vam bom pokazala, sem jim odgovorila. Na telefonu sem imela fotografijo vrečke vaše obrazne maske. Vse so pričakovale Bog ve, kaj bo pokazala. Pokažem jim fotografijo. Nato začudeni obrazi in vprašanje, kaj imaš to? (zopet smeh) Nato sem jim razložila in mislim, da so sedaj tudi nekatere med njimi naročile. Ena od sodelavk je rekla: "Dovolj mi je, da tebe vidim in ti popolnoma verjamem, vse, kar rečeš."

PERSIANGEL - 1
PERSIANGEL - 1 FOTO: PERSIANGEL

Vsakomur priporočamo štirimesečni lepotni zdravilni tretma za gubice in zdrav obraz. Enomesečni je minimalen( 89,00 evrov PREJ – ZDAJ SAMO 53,40 evra), dvomesečni je priporočljiv (178,00 evrov PREJ – ZDAJ SAMO 89,00 evrov), trimesečni zaželjen (257,00 evrov PREJ – ZDAJ SAMO 128,50 evra), štirimesečni tretma(346,00 evrov PREJ – ZDAJ SAMO 173,00 evrov) je optimalen in resnično bo vsakdo z njim zadovoljen. Resnično boste opazili, da gubic ni več. PRIPOROČAMO dnevno uporabo našega izdelka ter vzdržnost pri kajenju in alkoholu, ki izsušita telo in kožo in vam povzročata prekomerno nastajanje gubic.

VEČ NA WWW.PERSIANGEL.COM, ALI NA BREZPLAČNI ŠTEVILKI 080/35 20.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1