Zadovoljna.si
Uroš in Valerija sta že nekaj časa par.

Novice

Svetovno znana manekenka zaljubljena v slovenskega oblikovalca

Z.M.
02. 11. 2011 17.55
18

Naša trenutno najboljša izvozna 'blagovna znamka' je nedvomno manekenka Valerija Kelava. Nobena pomembna modna revija ne mine brez nje, zanjo se tepejo največji modni oblikovalci, njeno srce pa očitno bije le za enega – slovenskega oblikovalca Uroša Balantiča, ki je nekoč ustvarjal za Oktober, trenutno pa dela v Parizu. Zaljubljeni parček se je skupaj udeležil prvega uradnega slovenskega tedna mode.

Uroš in Valerija sta že nekaj časa par.
Uroš in Valerija sta že nekaj časa par.FOTO: Miro Majcen
Valerija velja za eno najbolj obetavnih modnih novink.
Valerija velja za eno najbolj obetavnih modnih novink. FOTO: Facebook

Manekenka Valerija Kelava si je v modnem svetu zgradila kariero, o kateri sanja marsikatera deklica. 1,77 metra visoka Slovenka je pri svojih 21 letih hodila za večino priznanih modnih oblikovalcev, modni poznavalci pa jo opisujejo kot najbolj raznoliko novinko v svetu mode. V letu dni se je povzpela med najbolj zaželene manekenke na svetu, njena modna pot pa se je začela v ateljeju modnega oblikovalca Uroša Balantiča, ki jo je pred leti izbral za obraz njegove modne znamke Oktober.

O ljubezni ne govorita

Tega, kdo ji je stal ob strani od začetka, Valerija očitno ni pozabila, saj je prijateljstvo med manekenko in oblikovalcem menda že pred časom preraslo v ljubezen, ki sta jo Uroš in Valerija javno pokazala na prvem uradnem slovenskem tednu mode. Valerija, ki je sicer znana kot ena bolj nedostopnih manekenk in se izogiba stikov z mediji, tudi v Ljubljani ni dajala izjav, prav tako ne Uroš. Menda sta se v Ljubljani mudila na počitnicah, Valerija pa je na modne brvi slovenskega tedna mode prišla podpret tudi svojo prijateljico, manekenko Anjo.

Večkrat je že krasila strani modne biblije - Voguea (priložena fotografija je iz italijanske izdaje).
Večkrat je že krasila strani modne biblije - Voguea (priložena fotografija je iz italijanske izdaje).FOTO: Facebook

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399