'Nikoli ne bi mogla biti v zvezi z revežem. To bi bila najhujša stvar, ki bi se mi lahko zgodila!'

23-letna Gina Rio zares živi na veliki nogi. Vsak mesec od mame dobi 10.000 funtov žepnine, od tega jih 600 pusti pri frizerju. Kupuje samo v dizajnerskih trgovinah, prehranjuje pa se samo v restavracijah, ki imajo vsaj eno Michelinovo zvezdico. Spoznajte najbolj razvajeno Britanko!

Gina Rio - 2

Gina nakupuje samo v dizajnerskih trgovinah, prehranjuje pa se v najbolj ekskluzivnih restavracijah, ki imajo vsaj eno Michelinovo zvezdico. (Foto: Twitter)

Britanki Gini Rii v življenju nič ne manjka. Pri 23 letih živi v suiti petzvezdničnega londonskega hotela, pa čeprav ima v tem mestu tudi hišo (ki pa jo trenutno prenavljajo). Vsak mesec ji da mati Theresa 10.000 funtov. To počne od leta 2003, do takrat ji je namreč 20.000 funtov na mesec plačeval oče Paul, uspešni poslovnež, a sta se potem sprla.

Ginina starša sta se ločila, ko je bilo Gini 14 let. Oče si je namreč našel drugo.

Gina nakupuje samo v dizajnerskih trgovinah, prehranjuje pa se v najbolj ekskluzivnih restavracijah, ki imajo vsaj eno Michelinovo zvezdico.

Do zdaj je kupila že 300 parov dizajnerskih čevljev in 70 dizajnerskih torbic, od tega je Hermesovo ’izsilila’ od očeta, potem ko je videla, da je ta podobno kupil svoji ljubici. Zanjo je odštel 20.000 funtov. Kot je dejala, je s tem dejanjem želela dokazati, da jo ima oče raje kot ljubico. Odločitev očeta, da zaživi novo življenje z ljubico, jo je namreč, kot pravi sama, zelo prizadela.

Seveda se razvajenka naokoli ne prevaža z javnim transportom. Vsak mesec zapravi tudi več kot 1000 funtov za šoferje in taksije, pri frizerju pa pusti okoli 600 funtov.

Tudi sicer jo starša zasipata z dragocenimi darili. Od matere je tako nedavno dobila bel mercedes SLK, vreden okoli 30.000 funtov. Za njeno zabavo ob 16. rojstnem dnevu pa je oče zapravil 10.000 funtov.

Gina pa ne živi zgolj na račun svojih staršev. Vsak mesec kot osebna stilistka zasluži okoli 2.000 funtov. Njena vzornica je – kdo drug kot – hči šefa formule 1 Bernieja Ecclestona Tamara, ki za svojo 200 tisoč funtov vredno kolekcijo torbic in svojih 200 parov dizajnerskih čevljev pravi, da so samo "strašno premetene naložbe".

Gina sicer pravi, da se včasih sploh ne zaveda, koliko zapravi. Priznava pa, da ji denar nadomešča starševsko ljubezen. "Zavedam se, da sem razvajena, a potrebujem starše, da mi kupujejo reči, saj mi s tem dokazujejo, da me ljubijo," je dejala.

Gina Rio - 1

Gina s fantom Ecksellom (Foto: Twitter)

Ko gre Gina ven s svojim fantom 23-letnim raperjem Ecksellom, pa se pusti ’častiti’. "Obožujem šampanjec Cristal in Bellinijeve koktajle. Nimam pojma, koliko stanejo – verjetno stotine funtov. Nekoč je v eni noči v klubu za naju zapravil 25.000 funtov. Zatem sem mu dejala, da bi lahko ta denar zapravil zame. Ne morem si predstavljati življenja brez denarja. Da ne bi mogla plačati za frizerja, bi bila najstrašnejša stvar na svetu. Vedno dobim, kar želim. Nikoli se ne vozim z javnim prevozom. To bi bilo strašno. Nikoli ne bi mogla biti v zvezi z revežem. To bi bila najhujša stvar, ki bi se mi lahko zgodila. Ko sem spoznala svojega fanta, mi je dejal, da ima pogodbo z Warner Bros, a to ni bilo res. Kasneje sem izvedela, da njegov oče v Harrodsu ’prodaja’ začimbe, kar me je zelo impresioniralo. Vedela sem namreč, da to pomeni, da ima njegova družina veliko denarja. Želim si, da bi moji otroci imeli enako lepo življenje, kot ga imam sama. Če imaš denar, je vse veliko lažje. A ne želim, da denar jemljejo ’zdravo za gotovo’, kot sem ga nekoč sama. Ko mi je oče odtegnil žepnino, sem spoznala, da moram varčevati. Prej sem kupovala stvari kar tako, zdaj kupujem samo tisto, kar mi je zares všeč," še pravi Gina.

Njena mati Theresa je na svojo hčer zelo ponosna. "Gini govorim, da zasluži vse, kar dobi. Kaj nam bo denar, če v njem ne morem uživati?" pravi Theresa in dodaja, da upa, da bo šla Gina po Tamarininih stopinjah. "Rada imam Tamaro – je lepa in zdi se mi, da je dobro dekle," meni mati. V tem primeru jabolko res ni padlo daleč od drevesa.

Gina Rio - 3

Gina je do zdaj kupila že 300 parov dizajnerskih čevljev in 70 dizajnerskih torbic, od tega je Hermesovo ’izsilila’ od očeta, potem ko je videla, da je ta podobno kupil svoji ljubici. (Foto: Twitter)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 235
 
MUČEFIT 03.01.2013 09:38:20
Pametna punca, zna uživat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Več komentarjev