Nogometne tekme v Kranju ne bo

Nogometna tekma 23. kroga Prve lige Telekom Slovenije v Kranju med Triglavom in Domžalami, ki bi se morala začeti ob 15. uri, je zaradi razmočenega igrišča preložena na poznejši termin, so sporočili iz kranjskega prvoligaša.

Nogomet logo tip

(Foto: Damjan Žibert)

Delavci Zavoda za šport Kranj so pred nekaj dnevi sicer uspeli očistiti sneg z glavnega igrišča, vendar so danes izgubili bitko z naravo. Dež je že v soboto nakazal, da bo igrišče razmočeno, vendar so obilne nočne padavine dobesedno poplavile igrišče. Tudi vremenska napoved do tekme ni obetavna, zato je padla odločitev o preložitvi dvoboja.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
DOLENC1991 10.03.2013 17:56:59
sramota za LUBLANO!! na derbi jih pride 1100 FOLKA!??!? HAALOOO?? 300.000 vas je pa nemore pridet u nedelo ( čeprou je dež ) usaj 5000 follka?? mislm SRAMOTA še enkrat! Vzemte si za vzor Mursko Soboto al pa MARIBOR! je pa res da NZS daje prizadete termine za večne derbije! Tle kjer bi največ se dalu zaslužit , se ne izkorist čist nč! če bi bla tekma 3, 4 tedne zamaknjena bi blu garantiram usaj 6000 folka, če pa nebi MB tuk vodu na lestvici bi jih blu pa še več!
Več komentarjev