21-letnik vozil v napačno smer, trčil v priklopnik, nato pa še napihal

Ljubljanski policisti so ustavili voznika, ki je na avtocesti Celje–Ljubljana vozil v napačno smer, še pred njihovim prihodom pa trčil v priklopno vozilo vzdrževalca ceste. Policisti so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,88 mg/l alkohola v organizumu.

S Policijske uprave (PU) Ljubljana so sporočili, da je včeraj nekaj pred 23. uro zvečer na avtocesti Celje–Ljubljana pri kraju Blagovica voznik vozil v napačno smer.

Na kraj dogodka so takoj napotili policiste in jim po nekaj minutah sporočili, da je voznik trčil v priklopno vozilo vzdrževalca ceste. 

Policisti so z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja nato ugotovili, da je  21-letni voznik z osebnim vozilom znamke BMW vozil po avtocesti iz smeri Blagovice proti Trojanam po nasprotnem smernem vozišču avtoceste. Pri tem je trčil v priklopno vozilo vzdrževalca ceste, je sporočila Maja Ciperle Adlešič s PU Ljubljana. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola (0,88 mg/l alkohola v organizmu), policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje.

Možje v modrem glede vožnje 21-letnika še vedno zbirajo obvestila v smeri podanih sumov storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
ssbobo 19.05.2017 19:20:04
NO VIDITE odgovorni osrbki za varnost v prometu........ NE AMPAK ČISTO ZARES NE POTREBUJEMO tiste tako imenovane JEŽOVKE na napačnih uvlvozih na AC
Več komentarjev