Črna kronika
Oglas

22. januar – slab dan za vse, ki v avtomobilu telefonirate!

Ljubljana, 21. 01. 2013 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

No, ne čisto za vse. Le za tiste med vami, ki med vožnjo pogosto uporabljate mobilni telefon brez naprave za prostoročno telefoniranje. Tisti, ki med vožnjo uporabljajo majhno in enostavno napravo za prostoročno telefoniranje Clip&Talk, boste vozili bolj varno in kar 120 € bogatejši. Toliko namreč znaša kazen za uporabo mobilnika med vožnjo.

Obiščite uradno spletno stran Clip&Talk in izvedeli boste, kako prihraniti 120 €.

Kljub stavki močno povečan nadzor nad telefoniranjem v avtu
Del policije sicer res stavka, ampak verjetno tega v vsakdanjem prometu niste opazili. Prometni policisti še vedno veselo delijo kazni, najbolj pogoste pa so tiste za prehitro vožnjo in za uporabo mobilnih telefonov. Ste mogoče tudi vi med tistimi, ki so v zadnjem času prejeli kakšno položnico?

Če v avtu pogosto posežete po mobilniku, je verjetnost, da boste v teh dneh dobili kazen, še mnogo večja. Policija namreč izvaja akcijo “Bodi trenutno nedoselgjiv”, v tem sklopu pa bo še posebej okoli 22. januarja 2013 močno poostrila nadzor nad telefoni v avtih.

To pomeni, da bodo takrat policisti še posebej “sitni”. Če bi se sicer mogoče uspeli dogovoriti, da vas spustijo le z opominom, v januarju in februarju to sigurno ne bo mogoče.

Napravo enostavno pripnete za senčnik v 4 sekundah. (Foto: arhiv naročnika)
Napravo enostavno pripnete za senčnik v 4 sekundah. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Kaj lahko storite, da se izognete astronomski kazni za telefoniranje v avtu?

1. V avtu nehate telefonirati. Za mnoge to seveda ni realna možnost. Pogosto imamo ravno v avtu čas, da opravimo kakšen klic.
2. Pri vsakem klicu ustavite na robu ceste. V tem primeru boste res varni, a vaša pot bo trajala 10-krat toliko kot običajno.
3. V avto namestite napravo za prostoročno telefoniranje. Presenečeni boste, kako ugodne, kakovostne in enostavne so sodobne rešitve.

V tem članku vam bom predstavil osebne izkušnje z eno od naprav. Clip&Talk resnično izstopa iz množice predragih in preveč kompliciranih naprav, ki zahtevajo celo strokovno vgradnjo. Slovenski zastopnik navaja, da je napravo mogoče namestiti v čisto vsak avtomobil s senčnikom vetrobranskega stekla v 4 sekundah in potrdim lahko, da je Clip&Talk res pripravljen, preden rečeš “keks”.

Obiščite spletno stran Clip&Talk in si poglejte postopek montaže te prostoročne naprave v nekaj sekundah!

Baterijo polnite s priloženim kablom preko avtomobilskega vžigalnika. (Foto: arhiv naročnika)
Baterijo polnite s priloženim kablom preko avtomobilskega vžigalnika. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Kazen za uporabo mobilnega telefona: 120 €
Tole se mi je zgodilo dobra dva meseca nazaj. Peljal sem se iz službe in zazvonil mi je telefon. V trenutku, ko sem se oglasil, pa sem pred sabo zagledal policista, ki kot nor maha z loparčkom. Zapeljal sem na rob cestišča in medtem ko je policist veselo pisal listek, sem razmišljal, kaj vse bi lahko kupil za 120 eurov, ki so ravnokar odleteli v državni proračun.

Še isti dan sem na spletu naredil pravo doktorsko disertacijo iz naprav za prostoročno telefoniranje. Med poplavo dragih in kompliciranih naprav je resnično izstopal Clip&Talk.

Clip&Talk je izjemno ugoden, majhen in univerzalen. Namestimo ga kar na senčnik pred sabo v nekaj sekundah. Kot pove ime “Clip” – zapnemo in “Talk” – govorimo. V hipu se preko Bluetootha poveže z vašim telefonom (Bluetooth imajo praktično vsi telefoni stari 5 let ali manj).

Pri napravi mi je najbolj všeč dejstvo, da je prenosna. Kadar se usedem v ženin avto, vzamem Clip&Talk s seboj in tako spet prihranim potencialnih 120 €, ki bi jih sicer plačal za kazen.

Preberite si več o tej genialni napravici, ki vas lahko reši težav pri policistih.

Deluje z vsemi telefoni in v vseh avtomobilih. (Foto: arhiv naročnika)
Deluje z vsemi telefoni in v vseh avtomobilih. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Razvajanje v termah ali prispevek v državni proračun?

Izberite:
a) Razvajanje za dva v termah z bazenom in masažo
b) Nora zabava za vse vaše prijatelje
c) Smučarski dan na Rogli ali Krvavcu za vso družino
d) Kazen za telefoniranje v avtomobilu

Verjetno se vsi strinjamo, da so dobre vse opcije razen zadnje, kajne?

Od 22. januarja bo policija močno poostrila nadzor. Če ste med tistimi, ki kdaj podležejo razvadi in med vožnjo v roke vzamete telefon, bo vaše srečanje z možmi v modrem veliko bolj verjetno.

Clip&Talk je enostavna in poceni naprava za prostoročno telefoniranje. Omogoča vam, da v avtu telefonirate varno in brez skrbi. Kliknite tu in obiščite stran Clip&Talk za dodatne informacije.

Ostanite varni in izognite se kazni!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3