24-letni Hrvat naj bi se zadušil z vrečko z mamili

Splitski policisti so želeli legitimirati 24-letnika, za katerega so sumili, da poseduje nedovoljena mamila, a fant je skušal pobegniti. Policisti so ga ujeli, na poti na policijsko postajo pa mu je postalo slabo. V bolnišnici je nato umrl, ker naj bi se mu v sapniku zataknila vrečka z mamili, ki naj bi jo med begom hotel pojesti.

Splitski policisti so sinoči prijeli 24-letnika, za katerega so sumili, da preprodaja mamila v bližini športnega stadiona Poljud, kjer je potekal eden od največjih svetovnih festivalov elektronske glasbe Ultra Europe. Po prijetju je fantu nenadoma postalo slabo in je kmalu zatem umrl. 

Splitsko-dalmatinska policijska uprava je danes sporočila, da so v nedeljo nameravali legitimirati 24-letnika, za katerega so sumili, da poseduje nedovoljena mamila. Fant je poskušal pobegniti, a so ga policisti prijeli in mu nataknili plastične lisice, da bi preprečili nov pobeg.

Z njim so odšli proti policijskemu vozilu, da bi ga odpeljali na policijsko postajo. Fantu je na poti do vozila nenadoma postalo slabo. Policisti so mu takoj pomagali in poklicali nujno medicinsko pomoč, a so jih iz bolnišnice naknadno obvestili, da je 24-letnik umrl, je na spletni strani objavila splitska policija.

Kot je sporočila policija, preiskava o vzroku smrti še poteka, neuradno pa naj bi fant pogoltnil vrečko z marihuano ali hašišem, medtem ko je bežal pred policijo, poroča hrvaški novičarski portal index.hr. Vrečka naj bi se mu zataknila v sapniku. Odstraniti so jo uspeli šele v bolnišnici, a je bilo za nesrečnega fanta prepozno.

Portal še poroča, da je bil 24-letnik Splitčan, ki je bil doslej že enkrat kaznovan pri sodniku za prekrške zaradi mamil.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
 
RamzesII 17.07.2017 16:44:58
Tem policajem se slabo piše, slabo pregledali fanta, mu zvezali roke, da si ni mogel sam pomagati, sami mu itak niso, ne vem kaj so gledali, le klicali so rešilca. To me spomni na primer nekega otroka, iz preteklosti, ki ga je zbil avto (lažje poškodbe posledično), od pametnjakovičev, ki so mu skušali pomagati ni nihče opazil, da ima otrok v ustih, v sapniku, liziko, pa se je lepo zadušil z njo. Ne moreš verjeti kakšen je to folk.
SgrA 18.07.2017 08:12:00
Ti bi pa na vse pomislil in bi rešil oba, če bi bil zraven... Če si tako pameten, zakaj nisi potem zunaj in rešuješ sveta?
Več komentarjev