Črna kronika

27-letna Katja se ni vrnila domov. Ste jo videli?

Kranj, 26. 12. 2014 07.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Svojci pogrešajo 27-letno Katjo Sodja iz Bohinja. Visoka je okoli 170 centimetrov, ima dolge rjave lase. Ko so jo nazadnje videli, je bila oblečena v sive hlače, bundo s kapuco in bele čevlje. Policija prosi za pomoč.

Pogrešana Katja Sodja
Pogrešana Katja Sodja FOTO: Policija

Gorenjski policisti iščejo 27-letno Katjo Sodja iz Bohinja, ki se včeraj popoldne ni vrnila domov.

Pogrešana vozi vijoličen osebni avtomobil znamke Renault Twingo, registrske oznake so KR CP-258. Visoka je okoli 170 centimetrov, ima dolge rjave lase. Ko so jo nazadnje videli, je bila oblečena v sive hlače, bundo s kapuco in bele čevlje.

Policija prosi vse, ki imajo informacije o pogrešani, da to sporočijo na interventno številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali na katero od policijskih postaj.
 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.