36-letnik povzročil kaos v Zadru

Potem ko se je Hrvat zaletel v zadnji del avtomobila s slovenskimi tablicami, je z vozilom udaril še v Slovenca, nato pa pobegnil. Med begom je poškodoval še pet avtomobilov.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Hrvaška policija

Kot poročajo hrvaški mediji, se je nesreča zgodila včeraj okoli 22. ure zvečer v Zadru. Tamkajšnja policija je dejala, da je 36-letni domačin zaradi neprilagojene hitrosti s svojim vozilom trčil v zadnji del vozila, ki je imelo slovenske registrske tablice.

Slovensko vozilo je v času nesreče mirovalo, za volanom je sedela 24-letna ženska. Po nesreči je 36-letni Zadrčan svoje vozilo ustavil. Nato je iz slovenskega vozila stopil 44-letni moški, Zadrčan pa je z vozilom zapeljal na pločnik, s sprednjim delom avtomobila udaril Slovenca in pobegnil s kraja nesreče.

V slovenskem vozilu sta bila poleg 24-letnice in 44-letnika še dva potnika, vsi štirje so bili lažje telesno poškodovani.

36-letnik je nato med begom s svojim vozilom poškodoval še pet parkiranih avtomobilov. Policiji ga je uspelo ujeti danes okoli pol osme ure zjutraj. Pri preiskavi so ugotovili, da je imel v krvi 2,0 promila alkohola.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 44
 
justime 30.08.2009 15:37:54
sigurno je namerno zadel slovenca. prav čakal ga je. dej nehajte z to glupo propagando. kaj bo pa sedaj ko bo konec sezone??? kaj bo zdaj???
Več komentarjev