49-letnik, osumljen umora najemnice ljubljanskega lokala, ostaja v priporu

Na ljubljansko okrožno sodišče so pripeljali osumljenca za umor najemnice lokala Pržan v ljubljanski Šiški. 49-letnik naj bi svojo žrtev menda dobro poznal. Preiskovalni sodnik mu je odredil pripor, za umor na grozovit način pa mu grozi od 15 do 30 let zapora.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

umor Pržan

Osumljenca za umor v lokalu Pržan v ljubljanski Šiški so danes privedli pred preiskovalnega sodnika. (Foto: POP TV)

Potem ko je v ponedeljek pozno popoldan prestolnico pretresel tragičen dogodek, v katerem je bila ustreljena najemnica lokala Pržan, mama dveh otrok, so danes pred preiskovalnega sodnika ljubljanskega okrožnega sodišča pripeljali osumljenca.

Preiskovalni sodnik je osumljencu zaradi ponovitneve nevarnosti begosumnosti in vplivanja na priče odredila pripor, je sporočila Maja Ciperle Adlešič s Policijske uprave Ljubljana. 49-letnik naj bi po poročanju oddaje Svet svojo žrtev dobro poznal.

Za orožje naj bi imel dovoljenje za posest, ne pa tudi za nošenje

Osumljenec naj bi za orožje imel dovoljenje, saj naj bi bil športni strelec, a naj bi to dovoljenje ves čas zlorabljal in pištolo nosil s seboj, čeprav tega ne bi smel.

Za umor na grozovit oziroma zahrbtn način mu grozi od 15 do 30 let zapora.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: