84-letni prekršar v Italiji prijavljen kot pogrešana oseba

Mejni policisti so se ukvarjali s 84-letnim Italijanom, ki je na mejni prehod Sečovlje pripeljal po stezi, namenjeni za avtobuse, pri tem pa spregledal spuščeno zapornico. Brez mejne kontrole je hotel vstopiti tudi na Hrvaško, a so ga sosedje vrnili nazaj v Slovenijo. Izkazalo se je, da zmedeni Italjan v bistvu pogrešana oseba.

V soboto okoli 12.40 ure se je 84-letni Italijan s fiatom pando pripeljal na mejni prehod Sečovlje. Vozil je po stezi za avtobuse, pri tem pa spregledal spuščeno zapornico in trčil vanjo. Pri tem je zapornico odbilo, da je poškodovala še en osebni avto, je sporočilu za javnost zapisala Anita Leskovec s PU Koper.

A vse to ga ni ustavilo, temveč je z nezmanjšano hitrostjo odpelajl proti Hrvaški. Ker ni ustavil sam, so ga ustavili hrvaški policisti, ki so ga predali slovenskim kolegom. Ti so ugotovili, da mu je preteklo vozniško dovoljenje, zato so mu izdali plačilni nalog.

A to še ni bilo vse. Okoli 21.30 so policisti dobili obvestilo, da od Kala proti Pivki vozi voznik osebnega avtomobila fiat panda, ki naj bi bil pod vplivom alkohola. Voznika so policisti izsledili v Pivki in ugotovili, da gre za istega človeka. Čeprav je deloval zmedeno, alkotest ni pokazal, da bi bil 84-letni voznik vinjen.

Policisti so ugotovili, da je italijanski državljan v Italiji prijavljen kot pogrešana oseba. Moškega so prevzeli v ZD Postojna, ponj pa je prišel sin.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
majstr1a 20.03.2017 18:23:13
Dedek gre na jug pa taka drama.
Več komentarjev