88-letnik v Šentjurju sosedom streljal v hišo in avtomobil

88-letni domačin je prišel do stanovanjske hiše, kjer so na terasi sedeli štirje sosedje in jim zagrozil, da jih bo ustrelil. Sosedje so zbežali v hišo, osumljeni 88-letnik pa je ustrelil najprej v steklo okna in v vrata stanovanjske hiše, nato pa še v osebno vozilo, parkirano ob hiši.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Policisti Policijske uprave (PU) Celje so bili v petek dopoldne obveščeni, da je v Šentjurju prišlo do streljanja.

88-letni domačin je prišel do stanovanjske hiše, kjer so na terasi sedeli štirje sosedje, in jim zagrozil, da jih bo ustrelil. Oškodovanci so zbežali v hišo, osumljeni 88-letni moški pa je ustrelil v steklo okna in v vrata stanovanjske hiše, nato pa še v osebno vozilo, parkirano ob hiši. Osumljeni je po dejanju odšel domov, kjer so mu policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost, mu zasegli orožje in mu odredili pridržanje, so sporočili s PU Celje.

Osumljen je storitve kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 42
Absolutist 14.09.2017 09:31:00
Kako to,da raziskovalni novinarji ne pišejo o dveh migrantih,ki so sredi Ljubljane vlomili in kradli vrednostn predmete iz avdija Nemca.Poškodovala sta policistko in se upirala prijetju.
Več komentarjev