Slovenija
Oglas

Da bo smučanje popolni užitek

Ljubljana, 18. 11. 2014 07.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Otvoritev smučarske sezone je pred vrati. Razmišljate o nakupu novega smučarskega kompleta? Ali že poznate ročno izdelane smuči ZAI? Ste naveličani mraza, ki vam uniči zimsko veselje?

Ponujamo vam visokokvalitetne smučarska oblačila GOLDWIN in DESCENTE, v katerih boste kljubovali mrazu in požirali poglede.

Japonski blagovni znamki GOLDWIN in DESCENTE, že leta usmerjata svetovni razvoj tehnološko naprednih materialov. Njihov dizajn je prepoznaven, funkcionalen in sledi modnim smernicam.

GOLDWIN je opremljevalec Švedske smučarske reprezentance že od časov Ingemarja Stenmarka.

V & V TRADE - 3
V & V TRADE - 3 FOTO:


V Goldwinu trdijo, da je ključ za dobro smučarsko opremo dober »KIGOKOCHI«, kar pomeni, da mora biti topla, lahka, prožna in dobrega dizajna. Ponosni so, da jim je vse štiri faktorje uspelo povezati in trgu ponuditi najboljše. V zadnjih letih so naredili velik preskok z uporabo 4way strech in lykra materialov ter 3 D krojenjem. Jakne in hlače sledijo vašemu gibanju, imajo visok vodni stolpec-WP 20000, zračnost materiala MP pa 10 000 in nikoli ne dovolijo mrazu, da bi vam prišel do živega. Nejeverni Tomaži težko verjamejo, da jih bo jakna, ki tehta lahko le 530 g, obvarovala pred vsemi ekstremnimi vremenskimi razmerami.

Podjetje Goldwin ima dve strasti šport in tehnologijo, eno veliko družino z vsemi svojimi zastopniki, ter veliko prijateljev, svoje cenjene stranke.

DESCENTE opremlja švicarsko in špansko smučarsko reprezentanco.

Z razvojem tehnoloških materialov je pričel že davnega leta 1935 v Osaki. Danes je vodilno podjetje, ki s svojimi inovacijami premika meje smučarske opreme. Posebno pozornost namenjajo kvaliteti, izvirnim in funkcionalnim detaljem ter dizajnu.

Tudi Descente jakne in hlače so 3D krojene, izdelane iz 4way materiala in imajo široko barvno lestvico.

Obleči DESCENTE, je lahko življenjska izkušnja. Omogoča vam svobodno gibanje in občutek lahkotnosti.

V podjetju so ponosni, da so s trdim delom, perfekcionizmom in tehnologijo ustvarili izdelke, ki vam bodo v zadovoljstvo. Njihov slogan je z vami in za vas.

V & V TRADE - 1
V & V TRADE - 1 FOTO:


ZAI

Je manufaktura, ki od leta 2003 ročno izdeluje smuči. Nahaja se v Švicarski vasici Disentis. ZAI v retroromanskem jeziku pomeni čvrst, trd. Izvrstni so v kombinaciji naravnih in high tech materialov. Ponašajo se s tehnično dovršenostjo in številčno omejenimi serijami. Letno izdelajo le do 1300 parov smuči. V Zai-u so edini, ki so uspeli v smuči vgraditi granitno jedro. Osnova večine modelov je cedrin les, ki ga kombinirajo s karbonskimi vlakni. Nekateri modeli so na površini v celoti prekriti z naravnim kavčukom. Posebnost ZAI smuči je njihova neverjetno dolga življenjska doba. S testi so dokazali, da po 150 smučarskih dneh, izgubijo le do 5% fleksa. Vsi modeli imajo 5 let garancije na material. Smuči se prodajajo v kompletu z vezmi, karbonskimi palicami in torbo. ZAI kvaliteto sta prepoznali tudi prestižni znamki Bentley in Hublot ter pri njih naročili posebni omejeni seriji smuči.

S smučmi Zai, vas smučanje prevzame.

V & V TRADE - 2
V & V TRADE - 2 FOTO:


Pridite in si zagotovite najboljše smučarske jakne, hlače, rokavice, flise, smučarsko perilo ter ZAI smuči in čelade. Z veseljem vam bomo postregli z več informacijam.
Uvoznik in zastopnik vseh treh blagovnih znamk za SLO je podjetje V & V TRADE d.o.o, Obrežje 56, 8261 Jesenice na Dolenjskem, s prodajnim mestom v Novem mestu, Sokolska ulica 6. Delovni čas po dogovoru. Vse informacije na 031 306 656 (Vlado), www.ambasador.si

www.zai.ch
www.goldwin-sports.com
www.descente.com

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni