FOTO: Res že 'vsak tretji' Slovenec goji konopljo? Tokrat sadike zasegli 26-letnici iz Radelj ob Dravi in 30-letnici iz Kungote

Radeljski policisti so med hišno preiskavo pri 26-letni domačinki v rastlinjaku, ki je bil pokrit s folijo, odkrili več sadik konoplje. Sadike so našli tudi v notranjih prostorih, vse skupaj pa zasegli. V četrtek so štajerski policisti konopljo zasegli tudi pri 30-letnici na območju Kungote.

Konoplja v Radljah pri Dravi

(Foto: PU Celje)

Praktično ne mine teden, da ne bi policisti poročali o zasegu konoplje. Danes so s PU Celje sporočili, da so policisti z Radelj ob Dravi minulo sredo opravili hišno preiskavo pri 26-letni domačinki. V rastlinjaku, ki je bil pokrit s folijo, so našli 54 sadik konoplje, v bivalnih prostorih pa še 25 sadik konoplje, ki je bila posajena v cvetlične lončke.

Prepovedano rastlino so zasegli, 26-letnico pa kazensko ovadili, je še sporočila Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje. 

Konoplja v Radljah pri Dravi

(Foto: PU Celje)

V Radljah ob Dravi avgusta še večji zaseg

V Radljah ob Dravi so sicer policisti sredi avgusta zajetne količine konoplje našli tudi pri 32-letniku. "Pri hišni preiskavi so našli in zasegli večjo količino predmetov in pripomočkov za vzgojo konoplje ter manjšo količino konoplje. 32-letnik je imel celotno starejšo hišo prirejeno za gojenje konoplje," je povedala predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin.

Objavili so tudi fotografije, ki si jih lahko pogledate TUKAJ

Ta četrtek konopljo zasegli tudi pri 30-letnici pri Kungoti

Policisti Policijske postaje Šentilj, policisti Policijske postaje vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor so včeraj opravili hišno preiskavo bivalnega vikenda na območju občine Kungota. Med hišno preiskavo pri 30-letni ženski so policisti in kriminalisti našli prostor, posebej prirejen za gojenje prepovedane droge konoplje in večjo količino že posušene te prepovedane droge. V bližini bivalnega vikenda so našli tudi večji nasad te prepovedane droge.

Fotogalerija (4)

  • Zaseg pri Kungoti - 1
  • Zaseg pri Kungoti - 2
  • Zaseg pri Kungoti - 3
  • Zaseg pri Kungoti - 4

Policisti so prepovedano drogo in pripomočke za gojenje konoplje zasegli, osumljenko pa bodo ovadili pristojnemu tožilstvu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 189
 
Shisui 04.09.2017 18:31:11
Ukradi milijardo in prost boš, posadi konopljo in yebal te bodo tako taplavi kot sodniki, še po cajtangih te vlačjo...
Več komentarjev