FOTO: Po prijavi domžalski policisti pri 68-letniku našli pištolo in več nabojev

Domžalski policisti so med posredovanjem zaradi kršenja javnega reda in miru prejeli informacijo, da naj bi vpleteni 68-letnik posedoval orožje. V hišni preiskavi so našli pištolo, za posedovanje pa moški ni imel nobenih dokumentov.

Zasežena pištola in naboji

Zasežena pištola in naboji (Foto: PU Ljubljana)

PU Ljubljana poroča o novem zasegu orožja. Kot je pojasnila tiskovna predstavnica Nataša Pučko, so v preteklem tednu domžalski policisti intervenirali zaradi prijave kršitve javnega reda in miru. Med posredovanjem so prišli tudi do podatka, da naj bi oseba posedovala orožje. Na podlagi odredbe okrajnega sodišča so opravili hišno preiskavo pri 68-letniku in sum je obrodil sadove.

“Pri hišni preiskavi so policisti zasegli pištolo znamke Crvena Zastava, kalibra 7,65 milimetra,” je pojasnila. Ob tem so našli tudi 177 nabojev za orožje takšnega kalibra ter 125 nabojev v velikosti 9 milimetrov in 8 nabojev v velikosti 7,62 milimetra. “Kršitelj ne poseduje nobene orožne listine, zato so bili predmeti zaseženi in poslani v pregled Oddelka kriminalistične tehnike,” še dodaja Pučkova. Po opravljeni analizi bo zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
-zvitisir- 16.02.2017 15:25:53
kje je zdaj članek o tistem pretepu v gostilni, ko je boksar enga pretepel, potem pa so grozili novinajrem??? odstranili ste ga in o primeru ne boste več pisali, ker so vam tako naročili!!! prej pa ste bili pametni, da vam ne morejo groziti.... sramota!!!! vsi, od policije, sodstva in novinarjev, SRAMOTA
proofreader 16.02.2017 17:50:51
Tudi o košarkašu se ne sme več pisati, odkar se je odvetnik oglasil.
Več komentarjev