FOTO: Skoraj je poletel iz tretjega nadstropja garažne hiše

V Mariboru se je v garažni hiši v bližini kliničnega centra zgodila nenavadna nesreča. Starejši moški je med parkiranjem vozila prebil zunanjo steno garažne hiše in obstal s prednjim delom avtomobila čez rob. K sreči jo je odnesel brez poškodb, a bi se nesreča lahko končala tragično.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (4)

  • Nesreča voznika v Mariboru
  • Nesreča voznika v Mariboru
  • Nesreča voznika v Mariboru
  • Nesreča voznika v Mariboru
Nesreča voznika v Mariboru

Vozilo je še zadnji trenutek zaustavil betonski blok. (Foto: POP TV)

V Mariboru se je dopoldan zgodila nenavadna nesreča, ki se je k sreči končala zgolj z materialno škodo. V garažno hišo v bližini mariborskega kliničnega centra je pripeljal starejši voznik, ki je želel parkirati v tretjem nadstropju, a mu je pri tem ponagajal avto, saj se nikakor ni želel ustaviti in je zato prebil zunanji zid garažne hiše ter obstal s prednjim delom avtomobila čez rob. 

Kot pravi naša mariborska dopisnica, je imel gospod, ki je prišel na obisk k ženi v bolnišnico, srečo v nesreči, saj je garažna hiša zgrajena tako, da je vozilo zadržala betonska pregrada, medtem ko je zunanja žičnata plošča popustila. Če ne bi bilo te betonske pregrade, bi voznik z avtom zgrmel v globino, kar bi bilo zanj lahko usodno.

Moškemu, ki je ostal ujet v vozilu, so iz avta pomagali mimoidoči, ki so prihiteli na pomoč. Posredovali so tudi gasilci, ki so vozilo izvlekli in zavarovali območje.

O dogodku so bili obveščeni tudi policisti.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 91
ZyzzMirin 21.05.2017 14:40:02
''a mu je pri tem ponagajal avto, saj se nikakor ni želel ustaviti ''.... tole bi še verjel če bi vozil neko teslo ki vozi popolnoma sama. Ostali avti sami ne peljejo nikamor
Več komentarjev