FOTO: Ukradeno vozilo že več mesecev na dnu morja v Kopru 

Ob obali v Kopru so opazili potopljeno vozilo. Vozilo je bilo po navedbah policije že globoko v mulju, zato so morali tako gasilci kot policija napeti vse sile, da so vozilo izvlekli iz morja.  Policija je ugotovila, da je bilo vozilo ukradeno in kot kaže, je bilo v vodi že več mesecev. 

Fotogalerija (3)

  • Vozilo v vodi - 1
  • Vozilo v vodi - 3
  • Vozilo v vodi - 4

Koprske policiste so obvestili, da so v morju pri Ukmarjevem trgu v Kopru, približno 15 metrov od obale, opazili potopljeno vozilo. 

''Danes dopoldan so policisti PP Koper, potapljači Specialne enote Policije in pripadniki Gasilske brigade Koper s pomočjo dvigalke dvignili vozilo iz morja. V tem času smo ugotovili, da gre za ukradeno vozilo peugeot 206, prijavo tatvine pa smo prejeli že aprila 2017,'' je pojasnila Anita Leskovec, tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper. 

Vozilo je bilo po navedbah policije že globoko v mulju, zato so morali tako gasilci kot policija napeti vse sile, da so vozilo izvlekli iz morja. 

Policisti zdaj nadaljujejo z zbiranjem informacij o dogodku, glede na stanje vozila pa prvi podatki kažejo, da je potopljeno že več mesecev.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 50
felix58 12.08.2017 20:27:29
moj ni...mojega so ukradli
Več komentarjev