Gornja Radgona: nad soseda s kolom in grabljami, nad policista pa še z vilami in grožnjami s smrtjo

V Gornji Radgoni sta se sprla soseda, posredovati so morali policisti, ki pa so bili prav tako tarča kršitelja. Ta se je oborožil s kolom, grabljami in vilami.

Na območju Gornje Radgone sta se sprla soseda, posredovati so morali policisti. Ti so po izjavah prijavitelja ugotovili, da je 43-letnik  prišel k prijavitelju in ga najprej napadel z lesenim kolom, nato pa še z grabljami in ga pri tem večkrat udaril. Po dejanju se je prijavitelj umaknil v stanovanjsko hišo, kršitelj pa je odšel domov.

Ko so prišli policisti, je kršitelj prišel iz hiše, vzel najprej manjši kol, nato pa še vile, napadel policista in jima grozil, da ju bo ubil.

Kljub opozorilom policistov se ni umiril, vse dokler ga policista nista obvladala. Zaradi napada na uradno osebo je bil odpeljan na policijsko postajo, kjer pa je policistoma še naprej grozil s smrtjo in v prostorih za pridržanje uničeval drobni inventar.

Pri tem se je lažje telesno poškodoval, prav tako sta bila v napadu lažje poškodovana prijavitelj in policist. Osumljenega čaka srečanje s preiskovalnim sodnikom.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 81
FesterAdams 08.08.2015 16:21:28
Zakaj tu? Ker tam ne morem! Ni mi jasno, zakaj sedaj iz Davida Palirja mediji delajo mednarodnega terorista. Tudi moji sosedi imajo psa, ki tuli cele dneve, besni na vse socializirane pse, ki se sprehajajo dnevno mimo njegove ograje, in to v gosto naseljeni soseski na Ptuju. Dovolj dolgo učinkovanje hrupa na človeku pusti posledice in lahko naredi nekaj, kar sicer nikoli ne bi. Stavil bi tudi, da so ga sosedje zraven vsega še na ta račun provocirali, tako kot je to primer v naši ulici. Človek ne more gledati ne Sveta na Kanalu A, ne 24 kur, ne drugega dnevnika na nacionalki, ker hudič pasji neprestano tuli in TV-ja ni mogoče poslušati, ker ne razločiš nič, oken pa v toti hici tudi ne moreš imeti zaprtih. Sem ljubitelj živali, a kar je preveč je preveč. Sosedje dobro vejo, kako nadlogo imajo pri hiši, a s tem v zvezi ne naredijo nič. Ko žverca hudičeva besni, se kobajagi kregajo še oni na njega, tako da je praska dvojna. Močno upam, da bo hudiču odrtemu v kratkem nehče nekaj "nastavil" ali ga vstrelil...
Več komentarjev