Zapornica usodna za 16-letnika

Kolesarski izlet v dolino Tamar se je za štiričlansko družino končal tragično. Umrl je 16-letnik, ki ni opazil zapornice.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Štiričlanska družina iz Ljubljane se je odpravila s kolesi v dolino Tamar. Ko so se okoli 14. ure vračali proti Planici je enemu od članov na kolesu počila guma. Oče se je odločil, da bo s sinovoma pot nadaljeval sam, njihov družinski član, ki mu je počila guma, pa je pot nadaljeval peš.

Zapornica v parku Tamar

Mladi kolesar ni opazil zelene zapornice v dolini Tamar. (Foto: POP TV)

16-letni sin je vozil prvi v koloni. Vozil je skrajno desno, po makadamski poti navzdol, so sporočili kranjski policisti. Ko je pripeljal do zapornice, ki se odpirajo kot vrata, ni opazil, da je le-ta popolnoma odprta proti njemu, je pojasnil tiskovni predstavnik kranjskih policistov Huse Bakrač. Deček se je zaletel v sprednji del zapornice in utrpel hude poškodbe. Reševalci so ga s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center. Zvečer je podlegel hudim poškodbam.Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: