Je fotografija vredna življenja? 

Ptujski policisti so na železniških tirih po obvestilu res izsledili dva mladoletnika, ki sta se tam dejansko fotografirala. Na mariborski policijski upravi poudarjajo, da je vsaka hoja po železniških tirih prepovedana in smrtno nevarna.

Ptujske policiste so včeraj okoli 14. ure obvestili, da dijaki hodijo po tirih železniškega mostu in se fotografirajo. Možje v modrem so na železniških tirih res izsledili dva mladoletnika, ki sta se tam dejansko fotografirala. 

O njunem početju so obvestili njuna zakonita zastopnika, zoper njiju pa bodo podali predlog drugemu prekrškovnemu organu, zaradi kršitve zakona o varnosti v železniškem prometu.

Na mariborski policijski upravi poudarjajo, da je vsaka hoja po železniških tirih prepovedana in smrtno nevarna. Še posebej nevarno je zadrževanje na tirih, kot je bilo v tem primeru. Vlak se ne more ustaviti v trenutku, ampak za to potrebuje tudi več sto metrov. Prav zaradi tega ima vlak prednost pred ostalimi vozili. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 17
 
Jimi1 12.06.2017 15:07:24
No mislim, da je.... Fotografiral sem lopova, ki je kradel po mojem. Možak me je lovil po mojem gozdu z nevarnim orodjem. Eno butasto belokranjsko sodišče je na 1 stopnji odločilo, da je oni lopov ravnal prav, meni pa sodi, ker sem tatvino in njegovo pot nazaj fotografiral. Menda za njih nisem bil "dovolj" prestrašen za silobran, ki sem ga na šolski način izvedel. Menijo, da nisem bil prestrašen, ko sem povratek napadalca fotografiral, jaz pa menim, da so bile fotke vredne tudi življenja.... Brez njih bi bil že zdavnaj "PEČEN"....
Več komentarjev