Kdo je nasilnež, ki je močno pretepel 23- in 31-letnika? 

Sredi noči so policiste poklicali iz izolske bolnišnice, da se tam zdravita dva pretepena moška. Velenjčan je utrpel pretres možganov in zlomljen nos, Izolčan pa ima več udarcev, presekano ustnico in zlomljeno golenico. Policija poziva vse, ki bi morda poznali nasilneža, ki je to storil? 

Iz izolske bolnišnice so ob 2.27 poklicali policiste, da imajo v oskrbi dve poškodovani osebi - 23-letnega Velenjčana in 31-letnika iz Izole. Moška sta policiji pojasnila, da sta bila sinoči na koncertu v Kopru. 

Prvi je, kot so zapisali na Policijski upravi Koper, povedal, da je nanj skočil neznani moški in ga udaril v glavo, potem se ne spomni ničesar več. Ima pretres možganov, zlomljen nos in več udarnin po telesu. 

Isti neznanec je udaril tudi 31-letnika in ga nato še na tleh večkrat brcnil. Ima več udarcev, presekano ustnico in zlomljeno golenico, so še dodali na PU Koper. 

Policija poziva vse, ki so videli pretep ali vedeli več, da podatke čim prej sporočijo najbližji policijski enoti, pokličejo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200 in policistom pomagajo ugotoviti dejanske okoliščine nočnega dogajanja v Kopru.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 23
Finfer 12.08.2017 15:16:28
Verjetno je bil claude van damme ki se pripravlja na nov film !!
Več komentarjev