Med prepirom nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič

Policisti v Ljubljani na Trubarjevi ulici preiskujejo nasilno smrt igralca Gašperja Tiča. 20-letnega moškega so v povezavi s primerom pridržali kmalu po dogodku.

Smrt na Trubarjevi

Zbiranje obvestil o okoliščinah dogodka se nadaljuje. (Foto: 24ur.com)

Danes okoli 9. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o dogodku v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani, je za 24ur.com povedala Maja Ciperle Adlešič iz PU Ljubljana.

Ob posredovanju policistov je bil na kraju v stanovanju najden mrtev moški, ki je umrl nasilne smrti. Gre za znanega slovenskega igralca Gašperja Tiča. Njegovo smrt je za STA potrdila Simona Belle iz Mestnega gledališča ljubljanskega.

Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je v stanovanju prišlo do prepira med  moškima, starima 44 in 20 let. Pri tem je 20-letnik z ostrim predmetom poškodoval  44-letnika, ki je zaradi poškodb na kraju umrl.

20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost. Truplo pa je bilo odpeljano na Inštitut za sodno medicino, kjer bo v naslednjih dneh opravljena obdukcija.

Policisti in kriminalisti so za danes z ogledom kraja zaključili, prek noči kraj ostaja zavarovan, ogled pa se bo nadaljeval tekom jutrišnjega dne. Zbiranje obvestil o samih okoliščinah dogodka se nadaljuje.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: