Črna kronika

Moški z mačeto v nemškem mestu Reutlingen ubil žensko in ranil še dve osebi

Reutlingen, 24. 07. 2016 18.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Moški je z mačeto napadel mimoidoče v nemškem mestu Reutlingen. Ubil je eno žensko, dve osebi sta ranjeni. Policija je napadalca že prijela.

Reutlingen
Reutlingen FOTO: AP

Moški je z mačeto napadel mimoidoče v nemškem mestu Reutlingen. Umrla je ena oseba, dve sta ranjeni. Motiv napadalca, ki ga je nemška policija že prijela, ni jasen.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Policija je potrdila, da je umrla neka ženska, ranjena pa sta bila še ena ženska in moški, in da je napadalec deloval sam.

Še večjo tragedijo je najverjetneje preprečil voznik BMW, ki je trčil v napadalca, navaja Bild. 

Nemški mediji še navajajo, da naj bi bil napadalec 21-letni prosilec za azil iz Sirije, ki je bil stari znanec policije. Policija naj bi sirskega prosilca za azil doslej obravnavala zaradi nasilništva in drugih manjših kaznivih dejanj. 

Pred napadom se je napadalec z žrtvijo zapletel v prepir, poročajo nemški mediji. Priče pravijo, da je bil med napadom popolnoma iz sebe, napasti naj bi skušal celo policijsko vozilo.

Nemčija je še vedno pretresena zaradi petkovega napada v Münchnu, kjer je 18-letnik ubil devet ljudi.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.