Na poti s predbožične zabave povzročil tragično prometno nesrečo

40-letni moški, ki je vozil po napačni strani avtoceste v ameriški zvezni državi Ohio, je povzročil hudo prometno nesrečo. Umrli so voznik in njegov 7-letni sin, v drugem avtomobilu pa zakonca, stara 31 in 37 let.

Ena najbolj nevarnih napak v prometu je vožnja po napačni strani avtoceste, ki se je v primeru iz ameriške zvezne države Ohio končala tragično za 4 ljudi. V noči na nedeljo se je s predbožične zabave z avtomobilom domov vračal 40-letni oče z dvema otrokoma.

Voznik je storil usodno napako, ko je v bližini mesta Franklin po napačnem dovozu zavil na avtocesto. Še preden bi lahko ugotovil zmoto, je trčil v avtomobil, ki je seveda peljal po pravilni strani.
V prvem vozilu sta umrla voznik in njegov 7-letni sin, v drugem pa zakonca – 37-letni voznik in 31-letna sopotnica na sprednjem sedežu, medtem ko sta bila njuna otroka hudo poškodovana.

Policisti sumijo, da bi lahko usodni napaki voznika botroval alkohol, saj so v notranjosti vozila zaznali vonj po alkoholu in steklenico močne alkoholne pijače, poroča AP.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 27
 
mamovam 24.12.2012 13:29:40
pa kaj mislite, da je to edina nasreča, ki se je zgodila v ZDA? pri 300.000.000 ljudi to ni nič.
Več komentarjev