FOTO: Na Ptuju na razdalji 300 metrov v razmaku pol ure zagorela dva industrijska objekta

Na Ptuju je v slabe pol ure zagorelo na dveh, 300 metrov oddaljenih industrijskih objektih. V intervenciji je sodelovalo 154 gasilcev iz 18 gasilskih društev, ki so požar omejili in pogasili. Požar je enega od objektov popolnoma uničil, škoda pa še ni znana.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Požar na Ptuju

Ob 2.20 je zagorelo v hali tapetništva. (Foto: 24ur.com)

Ponoči okoli 2. ure je na Ptuju zagorelo na dveh, 300 metrov oddaljenih industrijskih objektih.

Požar na Ptuju

Požar pogašen, požarna straža še ostaja (Foto: 24ur.com)

Ob 1.50 je v obratu za predelavo lesa na Rogozniški cesti na Ptuju zagorel kup sekancev, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Ogenj je nato zajel bližnji objekt, kjer je zgorelo štirideset kvadratnih metrov ostrešja. Posredovali so gasilci PGD Ptuj, Grajena in Podvinci, ki so požar omejili in pogasili.

Požar na Ptuju

Na Ptuju je v slabe pol ure zagorelo na dveh, 300 metrov oddaljenih industrijskih objektih. (Foto: Območna gasilska zveza Ptuj)

Slabe pol ure zatem, ob 2.20, je zagorelo še na Osojnikovi cesti v hali tapetništva, ki se nahaja v sklopu železniških delavnic. "V intervenciji je sodelovalo 154 gasilcev iz 18 gasilskih društev," je za 24ur.com pojasnil Martin Vrbančič Iz Območne gasilske zveze Ptuj. Požar je objekt v velikosti 40x20 metrov popolnoma uničil. Kot je še dejal Vrbančič, je požar pogašen, požarna straža pa ostaja.

Požar na Ptuju

V intervenciji je sodelovalo kar 250 gasilcev iz 20 gasilskih društev. (Foto: Območna gasilska zveza Ptuj)

V požarih niso gorele snovi, ki bi resneje ogrozile zdravje okoliških prebivalcev, pa je sporočila Anita Kovačič Čelofiga s Policijske uprave Maribor. Kot je še zapisala, je nastala večja materialna škoda, kriminalisti pa so skupaj s preiskovalnim sodnikom in državnim tožilcem že priceli z ogledom. Več informacij bo znanih po koncu vseh kriminalističnih aktivnostih.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 65
 
pipaneleze 18.06.2017 12:11:17
Tisti, ki ima plačo 600€ nima kaj zgubit. So mu pač všeč požari.
Več komentarjev