FOTO in VIDEO: Policisti na odlagališču odpadkov niso našli nobenih delov človeškega telesa

Murskosoboške policiste so obvestili, da naj bi bil na enem izmed odlagališč odpadkov v Pomurju del človeškega telesa, šlo naj bi za žensko glavo. Policisti so bili s pojasnili skopi, preverili pa so, če se je morda zgodilo kaznivo dejanje. "Na odlagališču odpadkov nismo našli nobenih delov človeškega telesa," so sporočili s PU Murska Sobota.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (3)

  • Iskanje na odlagališču odpadkov - 1
  • Iskanje na odlagališču odpadkov - 2
  • Iskanje na odlagališču odpadkov - 3

Murskosoboške policiste so včeraj obvestili, da naj bi bil na enem izmed odlagališč odpadkov v Pomurju del človeškega telesa, šlo naj bi za žensko glavo s temnimi lasmi.

Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Murska Sobota, je sporočila, da so policisti ''izvajali določene aktivnosti v zvezi potrditve morebitnega kaznivega dejanja, zavarovanja sledov in predmetov kaznivega dejanja''.

Ko so opravili ogled odlagališča odpadkov, so s PU Murska Sobota sporočili, da "niso bili najdeni nobeni deli človeškega telesa."

"Policisti in kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil," je dodala Rauševa. 

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: