Na štajerski avtocesti se je zaradi razsutega tovora zgodila prometna nesreča, nastal je daljši zastoj

Pri priključku Dramlje na štajerski avtocesti se je v smeri proti Ljubljani zgodila prometna nesreča. Med vključevanjem na avtocesto se je tovornjaku razsul tovor, v oviro pa je trčilo drugo tovorno vozilo. Pri tem se je en voznik tovornjaka lažje poškodoval. Na odseku so bili več ur zastoji.

Prometna nesreča pri izvozu Dramlje - 3

Prometna nesreča na štajerski avtocesti. (Foto: 24ur.com)

Na štajerski avtocesti v smeri proti Ljubljani se je pri priključku Dramlje zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi tovorni vozili. Nesreča se je zgodila, ko se je v promet vključevalo tovorno vozilo, ki je imelo naložene in pritrjene železne kolute. Pri vključevanju na avtocesto se je tovor razsul po cestišču. "V tistem trenutku je po voznem pasu pripeljal voznik drugega tovornega vozila in naletel na to oviro," je pojasnila Milena Trbulin iz Policijske uprave Celje. 

Prometna nesreča pri izvozu Dramlje - 2

Nesreča se je zgodila pri priključku Dramlje v smeri proti Ljubljani. (Foto: 24ur.com)

V prometni nesreči je bil en voznik lažje poškodovan.

Zaradi nesreče je pri priključku Dramlje proti Ljubljani je bil več ur zaprt vozni pas. Nastajal je daljši zastoj, ki je nekaj časa segal do Slovenskih Konjic. Občasno so zaradi varnosti zapirali tudi predor Golo Rebro. 

Prometna nesreča pri izvozu Dramlje - 1

V nesreči je bil lažje poškodovan voznik tovornjaka, nastal pa je daljši zastoj. (Foto: 24ur.com)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
 
brezveze13 13.09.2017 08:40:29
tovornjakar je imel vklopljen tempomat in noge za volanom pa še mesič je pisal mimogrede ko je gledal televijo in se pogovarjal z ljubico to se po navadi dogaja ta ki je razsul tovor pa ni imel s čim pritrditi tovora ker je šef porabil denar za jahto pa ni mogel kupiti novih privez za kamion
profi1. 13.09.2017 21:26:56
Ti si pa sigurno jasnviden. Ali pa neumen. Nisi bil zraven in ne piši takih neumnosti !
Več komentarjev