Črna kronika

FOTO in VIDEO: Streljanje na Viču: Napadli naj bi direktorja kemijskega inštituta

Ljubljana, 16. 12. 2014 20.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Ljubljani na Viču je bil po neuradnih podatkih ustreljen človek. Ustreljen naj bi bil v glavo, policija pa tega ni potrdila. Potrdila je le, da je bila obveščena o poškodovani osebi, ki so jo prepeljali v ljubljanski klinični center. Neuradno naj bi šlo za direktorja kemijskega inštituta.

Okoli 19.45 je bila policija obveščena o najdbi poškodovane osebe na Viču v Ljubljani. Osebo so oskrbeli reševalci in jo prepeljali v ljubljanski klinični center, so sporočili s policijske uprave Ljubljana.

Policija še vedno opravlja ogled dogodka in preiskuje zadevo, več podrobnosti pa za zdaj zaradi interesa preiskave ne morejo podati.

Po naših neuradnih informacijah naj bi bil človek ustreljen v glavo, šlo pa naj bi za starejšega moškega, ki so ga našli v luži krvi. Neuradno smo izvedeli, da naj bi šlo za direktorja kemijskega inštituta, ki se je udeležil novoletne zabave.

Na kraj je naknadno prišel tudi predsednik upravnega odbora kemijskega inštituta Janez Levec, ki pa ni bil udeležen na zabavi. Poudaril je, da ni šlo za zabavo, ampak vsakoletno večerjo, na katero je bilo povabljenih okoli sto ljudi. Dodal je, da so ga poklicali, naj pride tja, ker bi lahko bilo treba zavarovati inštitut. Levec je še dodal, da ne verjame, da bi lahko nekdo nalašč direktorju stregel po življenju, temveč sam meni, da je bilo to zgolj naključje. Morda bi lahko to storil kak narkoman, je dodal.

Udeleženci večerje pa so za oddajo 24UR ZVEČER dejali, da jih je dogodek pretresel, videli ga pa niso, saj se je zgodil nekje pred restavracijo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3