Neznanec Francoza s fračo ustrelil v oko

Reševalci in policisti iz Nove Gorice so na tolminskem in bovškem dvakrat priskočili na pomoč poškodovanim turistom. Na festivalu Punk Rock Holidays v Tolminu so oskrbeli 30-letnega Francoza, ki mu je neznanec s fračo poškodoval oko, na bovškem pa so Nizozemki oskrbeli zvit gleženj.

Novogoriška reševalna in policijska patrulja sta včeraj posredovali na tolminskem in bovškem, kjer se zaradi pestre festivalske in adrenalinske turistične ponudbe v teh poletnih mesecih mudijo številni turisti.

Reševalci iz Nove Gorice so na festivalu Punk Rock Holidays v Tolminu, včeraj okrog 22.ure, na pomoč priskočili francoskemu turistu s poškodovanim očesom. Po kasnejših ugotovitvah policistov je bil 30-letnik poškodovan v popoldanskem času na sotočju Soče in Tolminke, kjer ga je neznanec, ki je s fračo streljal vodne balone, zadel v oko.

Reševalci so poškodovanca napotili na slikanje v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima oko hudo poškodovano. S Policijske uprave Nova Gorica (PU Nova Gorica) so sporočili, da zbirajo informacije o dogodku, ki ga bodo obravnavali kot kaznivo dejanje.

Reševalci s helikopterjem posredovali pri zvinu gležnja na bovškem

Isti dan, okrog pol enajste dopoldne, so bili policisti gorske reševalne enote Nova Gorica pri kanjonu potoka Sušec pri Bovcu, kjer si je pri doskoku v tolmun potoka gleženj zvila 20-letna Nizozemka.

Reševalci so ugotovili, da se je poškodovala po nesreči med spustom po kanjonu Sušec, oziroma zaradi nerodnega pristanka v njegov tolmun. Ker je teren tam težko dostopen, so reševalci GRS Bovec poškodovanko v goriško bolnišnico prepeljali s helikopterjem, so sporočili iz PU Nova Gorica.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
Vest-naroda 11.08.2017 14:35:11
Kaj so delali festivalski varnostniki, da so dopustili streljanje s fračo? Odgovornost organizatorja.
Več komentarjev