Črna kronika

Ni želel več bežati, zato se je predal policiji

New York, 07. 03. 2013 11.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Julio Acevedo, ki se je več dni uspešno skrival, se je predal policistom. Ti so ga iskali zaradi vpletenosti v hudo prometno nesrečo, v kateri je umrl mlad zakonski par, nato pa še njun "čudežni novorojenček".

Julio Acevedo
Julio Acevedo FOTO: Reuters

Tragična nesreča v newyorškem predelu Brooklyn, ki se je zgodila v nedeljo, je vzbudila veliko pozornost javnosti. 21-letni moški in njegova 21-letna noseča žena sta bila s taksijem na poti v bolnišnico, ko je v vozilo trčil takrat neznani voznik črnega BMW. Ta je po nesreči pobegnil, mladi par pa je umrl. Zdravnikom je uspelo rešiti njunega še nerojenega otroka, ki je tako na svet prišel približno tri mesece prezgodaj. Mediji so ga zaradi nenavadnih okoliščin njegovega rojstva poimenovali "čudežni novorojenček", a deček je bil ob rojstvu prešibak in je umrl dan za starši.

Policisti so kmalu ugotovili, da je BMW vozil 44-letni Julio Acevedo, in stekla je obsežna iskalna akcija. Acevedo se je uspešno skrival, prek telefonskih pogovorov z novinarji pa javnosti celo sporočil, da se bo predal. Včeraj je svojo obljubo tudi izpolnil. Njegov prijatelj Derrick Hamilton se je s policisti dogovoril, kje bo Acevedo počakal detektive in kdaj se bo predal. Tako je pred eno izmed trgovin v kraju Bethlehem v zvezni državi Pensilvaniji  Acevado včeraj mirno čakal na prihod policistov. Ko so se slednji ob dogovorjeni uri pripeljali na parkirišče pred trgovino, je Acevedo prikorakal do policijskih vozil in se predal.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

-HONDA-
09. 03. 2013 22.13
+1
R.I.P mlada družina :(
G8J
09. 03. 2013 13.11
+0
Preveč GTAjate in ste padli noter, lol
asdfghjklqwertz
08. 03. 2013 13.58
+6
Največ umorov v ZDA naredijo črnci, predvsem v revnejših predelih, med tem, ko največje težave v prometu in zakonu delajo mehičani oz. špansko govoreči ljudje.
binglec123
07. 03. 2013 13.04
+23
tečni ste s temi novicami iz ZDA