Ni želel več bežati, zato se je predal policiji

Julio Acevedo, ki se je več dni uspešno skrival, se je predal policistom. Ti so ga iskali zaradi vpletenosti v hudo prometno nesrečo, v kateri je umrl mlad zakonski par, nato pa še njun "čudežni novorojenček".

Julio Acevedo

Julio Acevedo (Foto: Reuters)

Tragična nesreča v newyorškem predelu Brooklyn, ki se je zgodila v nedeljo, je vzbudila veliko pozornost javnosti. 21-letni moški in njegova 21-letna noseča žena sta bila s taksijem na poti v bolnišnico, ko je v vozilo trčil takrat neznani voznik črnega BMW. Ta je po nesreči pobegnil, mladi par pa je umrl. Zdravnikom je uspelo rešiti njunega še nerojenega otroka, ki je tako na svet prišel približno tri mesece prezgodaj. Mediji so ga zaradi nenavadnih okoliščin njegovega rojstva poimenovali "čudežni novorojenček", a deček je bil ob rojstvu prešibak in je umrl dan za starši.

Policisti so kmalu ugotovili, da je BMW vozil 44-letni Julio Acevedo, in stekla je obsežna iskalna akcija. Acevedo se je uspešno skrival, prek telefonskih pogovorov z novinarji pa javnosti celo sporočil, da se bo predal. Včeraj je svojo obljubo tudi izpolnil. Njegov prijatelj Derrick Hamilton se je s policisti dogovoril, kje bo Acevedo počakal detektive in kdaj se bo predal. Tako je pred eno izmed trgovin v kraju Bethlehem v zvezni državi Pensilvaniji  Acevado včeraj mirno čakal na prihod policistov. Ko so se slednji ob dogovorjeni uri pripeljali na parkirišče pred trgovino, je Acevedo prikorakal do policijskih vozil in se predal.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
-HONDA- 09.03.2013 22:13:57
R.I.P mlada družina :(
Več komentarjev