Objestnega cestnega dirkača lovili vse do Italije

Policisti so imeli polne roke dela z objestnim voznikom, ki je pohodil plin in vozil s hitrostjo 172 km/h. Moški je ignoriral vsa opozorila policistov in pobegnil kar čez državno mejo, kamor so mu sledili tudi policisti in ga ujeli.

Hitrost

(Foto: Thinkstock)

S PU Koper poročajo o lovu na objestnega voznika. 57-letni državljan BiH je pohodil plin in s svojim lexusom med Povirjem in CP Dane divjal s hitrostjo 172 km/h, kar je zabeležil tudi radar.

Policisti so ga želeli ustaviti, a je vsa njihova opozorila ignoriral. Policisti so ga zato zasledovali tudi čez državno mejo in ga na Fernetičih zaustavili.

Izdali so mu plačilni nalog in ga predali italijanskim varnostnim organom.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 29
Apostol1 21.11.2017 08:15:58
Kaj pravzaprav tule sploh filozofirate vsi skupaj o Nemčiji in Sloveniji in o naših cestah in o Nemških cestah . Vsi vemo da je v Nemčiji na avtocesti hitrost na mnogih odsekih tako rekoč neomejena vsaj sam sem že na teh cestah peljal tudi 200 km/h , je pa zelo veliko znakov ki omejujejo hitrost na 120 km/h in Nemci se tega držijo , takoj upočasnijo, pri nas je pa hitrost omejena 130 km/h in v Avstriji tudi in tega se je treba držat in prav je da so ga ulovili pa čeprav šele na čez mejo in tudi prav je da bi bil kaznovan z odvzemom vozniškega dovoljenje ali pa če je državljan BIH prepoved vožnje po Sloveniji vsaj za neko obdobje , če velja za nas ,naj tudi za njega in to je vsa filozofija.
Več komentarjev