Črna kronika

Oborožen rop pri Domžalah: s pištolo zagrozil prodajalki, nato zbežal neznano kam

Ljubljana, 31. 03. 2016 21.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Neznan oborožen moški je vstopil v trgovino na Viru pri Domžalah in zagrozil prodajalki ter od nje zahteval denar. Po dejanju je peš zbežal v neznano smer. Oblečen je bil v belo bundo, na glavi je imel kapuco, ovit je bil v temen šal, visok je približno 180 centimetrov.

Policijska uprava Ljubljana je bila okoli 20.30 ure obveščena o oboroženem ropu trgovine na Viru pri Domžalah, je potrdila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko.

Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je neznan
moški vstopil v prostore trgovine. S pištolo je zagrozil prodajalki in od nje zahteval denar. Po dejanju je peš zbežal v neznano smer.

Storilec je bil oblečen v belo bundo, na glavi je imel kapuco, ovit je bil v temen šal, visok je približno 180 centimetrov. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BŠK
01. 04. 2016 20.31
+3
V tisti Spar in malo naprej od avtoodpada kjer je Namino skladišče se dostikrat dogajajo ropi in vlomi
Erin Straus
01. 04. 2016 15.16
+2
kot v ameriki vedno več nasilja bo v sloveniji, zato pa tudi gradnja novega zapora !!! in spet bo nekdo mastno zaslužil na račun bede!!!! namesto bi zgradili kakšno tovarno ,oni gradijo zapor!
drejca85
01. 04. 2016 13.15
+2
Tega bo vedno več. Ljudje moremo od nečesa živet. Če je sreča in če si zaposlen še nekod plačaš položnice. Verjetno pa rabiš tudi kaj pojest. In s čim si boš kupil če ni denarja in moreš še otroka nahranit? In tako osebo bodo preganjali, ker si je na nepravi način prisvojila nekaj malega denarja za nakup nekaj hrane. Kaj pa če si brezposeln? Od česa se boš živel? S tem ne zagovarjam kriminala, ampak grajam našo državo, ki namesto, da bi nam izboljšala standard življenja raje pomaga Grčiji, skrbi za begunce, plačuje razne kazni eu,....
NEneslovenc
01. 04. 2016 09.05
-6
Aijn Prenn
01. 04. 2016 08.43
+3
"S pištolo zagrozil prodajalki, nato pa zbežal..." Po naslovu sodeč, ta sploh ni bil ropar ampak je bil samo malo jezen na prodajalko, se mi zdi...