Je Pistorius Reevo ustrelil, ker je bila noseča z drugim?

Govorice, da je Oscar Pistorius svoje dekle Reevo Steenkamp ustrelil zaradi ljubosumja, še vedno niso potihnile. Najnovejša verzija zgodbe pravi, da naj bi mu Reeva tisto usodno noč priznala, da je noseča z drugim moškim, zaradi česar naj bi športni zvezdnik pobesnel.

Zakaj je pod streli južnoafriškega olimpijca Oscarja Pistoriusa umrlo njegovo dekle Reeva Steenkamp, še vedno ne razume nihče.

Reeva Steenkamp - 4

Krožile so že govorice, da jo je ustrelil zaradi ljubosumlja, ker je prijateljevala z igralcem ragbija Francoisom Hougaardom. Ameriški tabloid National Enquirer pa je šel tokrat še dlje. Sodeč po njihovih virih naj bi namreč Pistorius Steenkampovo ubil, ker je bila s Hougaardom noseča. Manekenka naj bi Pistoriusu priznala nosečnost, zato je ta pobesnel.

Tudi policijska poročila kažejo, da je imela Steenkampova še vedno stike z nekdanjim prijateljem, kar Pistoriusu ni bilo všeč. A Pistorius in njegovi odvetniki teh informacij niso želeli komentirati.

Zasebna spominska slovesnost

Teden potem ko so svojci v Port Elizabethu pokopali manekenko, pa se bo zdaj od nje poslovil še njen partner in hkrati morilec.

Zasebna pogrebna slovesnost bo potekala v hiši njegovega strica Arnolda v Pretorii, kjer olimpijski junak stanuje, vse odkar so ga v petek proti plačilu varščine izpustili na prostost.

Ob tem je družina Pistorius medije prosila, naj spoštujejo njihovo zasebnost. "Oscar Pistorius nocoj v hiši svojega strica Arnolda Pistoriusa organizira zasebno spominsko slovesnost za Reevo Steenkamp. Izrazil je željo po tem, da bi se od nje poslovil tudi sam, saj globoko žaluje zaradi izgube svoje partnerice. Ker je to zelo občutljiva zadeva, je Oscar prosil za zasebnost v krogu ljudi, s katerimi to izgubo deli, med njimi s svojo družino, ki je Reevo ljubila, kot bi bila njihova. Družina Pistorius medije prosi, naj nocoj spoštujejo njihovo zasebnost," so zapisali njihovi predstavniki.

Oscar Pistorius

(Foto: Reuters)

Kot je znano, je Pistorius priznal umor svojega dekleta, ne pa tudi naklepnosti samega dejanja, saj se zagovarja, da jo je zamenjal za vsiljivca. Sodnik ga je izpustil na prostost, a moral je plačati varščino v višini 85.000 evrov in obljubiti, da bo upošteval več pogojev. Dvakrat na teden se mora zglasiti na policiji, oblastem je moral predati svoja dva potna lista, ne sme piti, se drogirati, biti nasilen do žensk, ne sme posedovati orožja in se ne sme vrniti na kraj zločina. 4. junija se mora znova zglasiti na sodišču.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 53
raya1 27.02.2013 22:50:17
men je ful sexy tale pistorius :P
Več komentarjev