Je Pistorius Reevo ustrelil, ker je bila noseča z drugim?

Govorice, da je Oscar Pistorius svoje dekle Reevo Steenkamp ustrelil zaradi ljubosumja, še vedno niso potihnile. Najnovejša verzija zgodbe pravi, da naj bi mu Reeva tisto usodno noč priznala, da je noseča z drugim moškim, zaradi česar naj bi športni zvezdnik pobesnel.

Zakaj je pod streli južnoafriškega olimpijca Oscarja Pistoriusa umrlo njegovo dekle Reeva Steenkamp, še vedno ne razume nihče.

Reeva Steenkamp - 4

Krožile so že govorice, da jo je ustrelil zaradi ljubosumlja, ker je prijateljevala z igralcem ragbija Francoisom Hougaardom. Ameriški tabloid National Enquirer pa je šel tokrat še dlje. Sodeč po njihovih virih naj bi namreč Pistorius Steenkampovo ubil, ker je bila s Hougaardom noseča. Manekenka naj bi Pistoriusu priznala nosečnost, zato je ta pobesnel.

Tudi policijska poročila kažejo, da je imela Steenkampova še vedno stike z nekdanjim prijateljem, kar Pistoriusu ni bilo všeč. A Pistorius in njegovi odvetniki teh informacij niso želeli komentirati.

Zasebna spominska slovesnost

Teden potem ko so svojci v Port Elizabethu pokopali manekenko, pa se bo zdaj od nje poslovil še njen partner in hkrati morilec.

Zasebna pogrebna slovesnost bo potekala v hiši njegovega strica Arnolda v Pretorii, kjer olimpijski junak stanuje, vse odkar so ga v petek proti plačilu varščine izpustili na prostost.

Ob tem je družina Pistorius medije prosila, naj spoštujejo njihovo zasebnost. "Oscar Pistorius nocoj v hiši svojega strica Arnolda Pistoriusa organizira zasebno spominsko slovesnost za Reevo Steenkamp. Izrazil je željo po tem, da bi se od nje poslovil tudi sam, saj globoko žaluje zaradi izgube svoje partnerice. Ker je to zelo občutljiva zadeva, je Oscar prosil za zasebnost v krogu ljudi, s katerimi to izgubo deli, med njimi s svojo družino, ki je Reevo ljubila, kot bi bila njihova. Družina Pistorius medije prosi, naj nocoj spoštujejo njihovo zasebnost," so zapisali njihovi predstavniki.

Oscar Pistorius

(Foto: Reuters)

Kot je znano, je Pistorius priznal umor svojega dekleta, ne pa tudi naklepnosti samega dejanja, saj se zagovarja, da jo je zamenjal za vsiljivca. Sodnik ga je izpustil na prostost, a moral je plačati varščino v višini 85.000 evrov in obljubiti, da bo upošteval več pogojev. Dvakrat na teden se mora zglasiti na policiji, oblastem je moral predati svoja dva potna lista, ne sme piti, se drogirati, biti nasilen do žensk, ne sme posedovati orožja in se ne sme vrniti na kraj zločina. 4. junija se mora znova zglasiti na sodišču.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 53
raya1 27.02.2013 22:50:17
men je ful sexy tale pistorius :P
 
Župnik 27.02.2013 15:46:17
če je blo tak, al pa ni, pusti nastal problem idi se ga tisti trenurek nažret s kolegi.... potem pa drug dan spakirat pa rečt v glavo, ej ženska: vseeno mi je za tebe, ciao
 
m-oja 27.02.2013 15:40:26
Joj, pa kaj si boste še izmislili? Kar neke teorije. Kmalu bo nekdo zapisal, da je do njega prišla še z tičem od drugega v riti, pa je zato bila deležna strelov.
jozefin 27.02.2013 15:39:57
zob za zob
walerija 28.02.2013 00:08:45
nogice za nogice...
 
nivilana 27.02.2013 14:33:39
pa djte počakat kaj bojo na konc rekl pa pol unu pište...........ne pa vsaki dan drugu sj človk pol ne ve kaj se je dogajal.....
gajardo_ 27.02.2013 13:40:23
zanimljivo da ni bilo nikoli po obdukciji govora o nosečnosti in da se samo ugiba...
 
Stevia 27.02.2013 13:10:15
A ni blo po nesreči.....
jozefin 27.02.2013 15:40:44
samoobramba pred simpatično blondinko
 
devlon 27.02.2013 12:57:27
na prostosti so mu prepovedali biti nasilen do žensk...hmm...smiselno.
Michael Jordan 27.02.2013 11:55:36
noseča z drugim...v kolikor je res...ja kaj je pa pričakovala...vsak moški z malo samospoštovanja bi odreagiral..na kak način je drugo vprašanje...včasih bi bil v posmeh družbi, če je ne bi "beg spravo"...jasno, da ni prav, da jo je ubil, samo danes je enostavno tako moškim kot ženskam kao dovoljeno preveč stvari...naša čustva in psiha pa se s temi stvarmi še ni naučila spoprijemati..
dragicat 27.02.2013 12:51:36
In kaj je pa ta bebec mislil,slabe 3 mesece sta se poznala, ona je mislila, da je car, bil je pa bedak, saj jo je non stop maltretiral, katera bo ga pa imela? Nima pravice niti moški, niti ženska dvigniti roke nad partnerjem, če ga ta noče, si je pa on prislužil to, da je njeno srce sam izpraznil njegove ljubezni z njegovimi izbruhi jeze, prav je imela, da ga je zapustila, on pa ni naredil prav, da jo je ubil! Mislim da je to jasno vsem, moglo bi biti še posebej jasno prepo---tentnežem, ki mislijo, da so na svetu samo oni, in da žrtev, ki so jo izbrali more biti z njim za vsako ceno. Ona je plačala največjo ceno svojega življenja za eno totalno zblaznelo bu...da...lo!
Michael Jordan 27.02.2013 15:07:42
in ti točno veš kaj se dejansko dogajalo med njima....zakaj že?
martin_riggs 27.02.2013 11:08:45
Ženska zna moškega tak zmanipulirat,da se mu vtrga,tip je šel predaleč z umorom,samo po mojem ga je morala konkretno spravit ob živce,da je tak reagiral,sploh,če je bil zaljubljen ona pa je imela drugega jahača za njegovim hrbtom,pa še noseča z drugim po vrhu,tragedija.
Več komentarjev