Oven napadel lastnico kmetije, zaradi poškodb je umrla

Na kmetiji na Kozjem vrhu nad Dravogradom je po napadu ovna umrla 74-letna lastnica kmetije. Policisti so ugotovili, da je oven ušel iz ograde, po napadu pa se je vrnil k drugim ovcam. Lastnica je umrla zaradi hudih poškodb glave in zloma reber.

Za posledicami napada ovna na kmetiji na Kozjem vrhu nad Dravogradom je umrla 74-letna lastnica kmetije. Pri ogledu kraja napada so policisti iz Radelj ob Dravi ugotovili, da je žensko okoli 9. ure napadel oven, ki je prišel iz ograde in se je po napadu vrnil k ovcam. Lastnica kmetije je v napadu dobila hude poškodbe glave in zlom reber.

Zato so jo z reševalnim vozilom odpeljali v Zdravstveni dom Radlje ob Dravi, od tam pa s helikopterjem v mariborski klinični center, kjer je tudi umrla, so sporočili s Policijske uprave Celje.

O napadu domače živali je bil obveščen veterinarski inšpektor, ki je ustno odredil zakol ovna, ki je po napadu na pokojno sam odšel nazaj v ograjeni pašnik okoli sto metrov od hiše, so pojasnili na Policijski upravi Celje. Pred štirinajstimi dnevi je pred tako prišel iz ograjenega pašnika in jo napadel, vendar se ga je takrat ubranila s palico in nagnala nazaj na pašnik, so še dodali. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: