Par v Mariboru sam našel in policiji predal predrznega tatu, ki je iz odklenjenega stanovanja ukradel denarnico

56-letna Mariborčanka se je skupaj z možem sama odpravila na lov za moškim, ki je pred tem neopaženo stopil v njuno stanovanje in iz torbice ukradel denarnico. Od sosede sta pridobila njegov opis, začela sta ga iskati in ga kmalu opazila na Čufarjevi ulici v Mariboru. Za tem sta poklicala policiste, ki so osumljenca tudi prijeli.

V sredo okoli 17.30 je 50-letni moški, doma iz Žalca, na Milčinskega ulici v Mariboru neopaženo vstopil v odklenjeno stanovanje 56-letne Mariborčanke.

V predsobi je našel na obešalnik obešeno žensko torbico, iz katere je odtujil denarnico z osebnimi dokumenti oškodovanke. Z dejanjem je za okoli 200 evrov oškodoval opisano žensko, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor.

Ko je odhajal sta oškodovanka in njen mož slišala, da so se odprla in zaprla vhodna vrata, takoj za tem pa sta opazila tudi tatvino. Od sosede sta pridobila opis neznanca, ki je pred tem zvonil tudi pri sosedi. Pričela sta ga iskati in ga kmalu opazila na Čufarjevi ulici v Mariboru. O tem sta obvestila policiste, ki so nemudoma prihiteli na kraj, osumljenca prijeli in pridržali. Ovadili ga bodo pristojnemu tožilstvu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
fortysix 16.09.2017 13:48:05
Sramota za policijo....
Več komentarjev