Pet življenj so zahtevale ceste, ena oseba pa je umrla na tirih

Tudi hrvaške ceste so na silvestrsko noč zahtevale svoj davek. V Zagrebu so v trčenju dveh avtomobilov umrla tri dekleta, v Vinkovcih je umrl 20-letnik, potem ko je z vozilom trčil v drog razsvetljave. Na območju Reke pa je umrl pešec.

Hrvaška policija

Hrvaški policisti so imeli na najdaljšo noč veliko dela. (Foto: POP TV)

Začetek novega leta je bil krvav tudi na hrvaških cestah. Okoli 5.30 sta v Zagrebu trčila dva avtomobila. V enem so bile štiri osebe, v drugem pa dve. Trčenje je bilo tako silovito, da so umrle tri osebe, in sicer dekleta, ki so bile sopotnice v prvem avtomobilu. Po neuradnih podatkih Dnevnika.hr naj bi bi bila ena stara 31, druga pa 23 let. Koliko je bila stara tretja žrtev, ni znano. V avtomobilu, kjer sta bili dve osebi, je bila sopotnica huje poškodovana.

Huda prometna nesreča se je zgodila tudi v Vinkovcih, in sicer okoli 2. ure. Zaradi neprilagojene hitrosti je osebno vozilo zletelo s ceste in trčilo v steber javne razsvetljave. Tako 20-letni voznik kot njegova 23-letna sopotnica sta utrpela hude poškodbe. Oba so odpeljali v bolnišnico, kjer pa je mladenič podlegel poškodbam.

V naselju Podčudnić blizu Reke pa se je včeraj zgodila prometna nesreča, v kateri je vozilo trčilo v 40-letnega pešca. Slednji je bil tako hudo poškodovan, da je danes zgodaj zjutraj umrl v bolnišnici. Kot so povedale priča, se je nesreča zgodila sinoči okoli 20.30. Pešec je nepravilno hodil po vozišču, ko je vanj trčil 21-letni voznik.

Zjutraj okoli 4.10 pa se je zgodila nesreča s tragičnim izidom tudi na območju Nove Gradiške. Po poročanju Dnevnika.hr je 21-letnega mladeniča povozil vlak, ki je vozil na relaciji Vinkovci–Zagreb. Zakaj je bil mladenič na tirih, za zdaj ni znano.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
1adler 02.01.2013 14:10:32
škoda mladih življenj
Več komentarjev