Pijani Britanec zgrešil Ljubljanico

Pijani Britanec je skočil s Tromostovja in zgrešil Ljubljanico. Padel je na beton pod mostom, nato pa je zgrmel še v reko. Iz deroče vode sta ga rešila pogumna policista.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ljubljana - 6

Britanec je z betona zgrmel v Ljubljanico (simbolična fotografija). (Foto: Mateja Klavs)

Okoli 3. ure so policiste obvestili, da več ljudi s Tromostovja skače v Ljubljanico. Pohiteli so na kraj dogodka, kjer so ugotovili, da je 29-letni Britanec želel skočiti v reko, ki jo je zgrešil, tako da je padel na beton pod mostom.

Ker je obležal tik ob rečni strugi, so ga policisti pozvali, naj miruje, sicer bo padel v reko. Nasveta ni upošteval, zato je zgrmel čez polici v Ljubljanico. Začel ga je nositi tok, komaj se je držal nad gladino.

Takrat sta v deročo Ljubljanico skočila policista, ki sta ga dvignila nad gladino vode, njuni kolegi na kraju dogodka pa so vse tri z vrvjo potegnili iz reke.

29-letnika so odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer so mu nudili zdravniško pomoč zaradi podhladitve in zastrupitve z alkoholom. Policista na srečo nista bila poškodovana.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 81
12345s 22.06.2010 22:33:49
ha ha dickinson
Več komentarjev