Pogrešana 82-letnica iz Črnega vrha nad Idrijo

V nedeljo je iz varovanega oddelka doma za starejše iz Črnega vrha nad Idrijo neznano kam odšla 82-letna gospa. Ima kratke kostanjeve lase, obuta je v gležnarje, črne pajkice in bel lahek plišast pulover. Pokrivala ni imela. Nazadnje so jo videli istega dne, ko je pešačila iz Črnega vrha proti Predgrižam.

Iz Policijske uprave Nova Gorica so sporočili, da svojci od 11. februarja pogrešajo 82-letno gospo. Svojci se niso strinjali z objavo fotografije in podatkov, so pa sporočili, da je gospa v nedeljo ob 16.19. uri odšla iz varovanega oddelka Doma za starejše Bor iz Črnega vrha nad Idrijo. 

Pogrešana ima kratke kostanjevo rjave lase. Obuta je bila v lažje gležnarje, oblečena pa v črne pajkice in bel lahek plišast pulover. Pokrivala ni imela. 

Nazadnje so jo videli, ko je okoli 17. ure istega dne pešačila iz Črnega vrha proti Predgrižam. 

Iskalni akciji so se že v nedeljo pridružili gasilci iz PGD Črni Vrh, PGD Godovič in PGD Hotedršica. Pomoč je nudila tudi policija s helikopterjem in termo kamero. 

Policija vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, prosijo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: