Policija v povezavi z ropom v Kamniku odvzela prostost eni osebi 

Moški je v Kamniku napadel uslužbenca pošte, mu grozil s pištolo in od njega zahteval denar. Po dejanju je zbežal, med begom pa je uporabil tudi strelno orožje. K sreči ni bil nihče poškodovan. Eni osebi je policija odvzela prostost. 

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Lov za oboroženim roparjem v Kamniku

Tako je včeraj policija iskala roparja. (Foto: Adriana Gašpar)

V sredo okoli 19. ure je v Kamniku nepridiprav oropal poštarja.

Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je storilec pred pošto pristopil do službenega vozila, v katerem je bil takrat uslužbenec pošte. Od oškodovanca je z grožnjami, ki jih je podkrepil s pištolo, zahteval  gotovino, nato pa je sam segel v vozilo, iz katerega je ukradel pošiljko.

Po dejanju je storilec peš pobegnil po Groharjevi ulici in nato neznano kam. Med begom je uporabil strelno orožje. Poškodovan ni bil nihče.

V povezavi z  ropom  so kriminalisti PU Ljubljana eni osebi odvzeli prostost, ker pa kriminalistična preiskava še intenzivno poteka, policija ne more posredovati več informacij. 
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
Kajetan 18.05.2017 22:21:58
Vse zgleda da je oropal poštarja ter njemu suno denarnico ker mu verjetno poriva ženo. Pol pa je še suno vrejetno svoje priporočene pošiljke od sodišča...
Več komentarjev