Črna kronika

Družinska tragedija v Sladkem Vrhu: 63-letni oče zabodel 38-letnega sina, ki je na kraju umrl

Maribor, 06. 07. 2016 10.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
U.Z./V.L.
Komentarji
0

Mariborski policisti so sporočili, da je 63-letni oče z nožem zabodel 38-letnega sina, ki je na kraju umrl. Policisti si še vedno ogledujejo kraja dogodka. Ker se je zločin zgodil v nočnem času, so morali ogled prekiniti. Več podrobnosti bodo sporočili po zaključeni preiskavi.

Policisti še vedno zbirajo obvestila.
Policisti še vedno zbirajo obvestila. FOTO: Kanal A

Mariborski policisti so v povezavi s kaznivim dejanjem zoper življenje in telo, ki ga obravnavajo od sinoči v Sladkem Vrhu, sporočili, da je 63-letni oče z nožem zabodel 38-letnega sina, ki je na kraju umrl.

Včeraj okoli 20.40 je bil OKC PU Maribor obveščen, da je v Sladkem Vrhu v občini Šentilj oče zabodel sina. Ko so policisti prišli na kraj dogodka, so kraj zavarovali in prijeli 63-letnega državljana Slovenije, za katerega obstajajo utemeljeni razlogi za sum kaznivega dejanja umora. 

V nadaljevanju je policija o dejanju obvestila dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko, ki sta odšle na kraj. Preiskovalna sodnica je prevzela ogleda kraja dejanja.

Kot so še sporočili policisti, je bil ogled kraja prekinjen, ker je bilo dejanje storjeno v nočnem času. Kraj so ustrezno zavarovali. Z ogledom in z zbiranjem obvestil nadaljujejo, zato bodo več podrobnosti sporočili po zaključeni preiskavi primera.

Po poročanju 24UR naj bi oče sina z nožem v predel prsnega koša zabodel enkrat. Ranjeni sin naj bi stekel po dvorišču do ceste, kjer se je zgrudil. Na pomoč so priskočili sosedje, a žal so bile poškodbe prehude. V skromni hiši so živeli mama, oče in sin. V skromni hiši so živeli mama, oče in sin.

Po poročanju Sveta informacije, da naj bi tragediji botroval alkohol, še niso potrjene. 63-letnik naj bi mirno počakal policiste. Med sosedi ni dajal občutka, da bi lahko storil kaj takega.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3