Policisti ujeli roparje bencinskega servisa v Mirnu

Novogoriški kriminalisti so prijeli štiri moške, stare od 18 do 25 let, ki so v torek oropali bencinski servis v Mirnu. Mladeniči so bili iz širše okolice Nove Gorice in Ajdovščine. Šlo je za oborožen rop, poškodovan k sreči ni bil nihče.

Novogoriški kriminalisti so prijeli četverico, ki je v torek izvedla oborožen rop bencinskega servisa v Mirnu. Gre za mlajše moške, stare od 18 do 25 let, ki so jih v nadaljnji postopek predali preiskovalnemu sodniku, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Kot so še navedli, v omenjenem ropu ni bil nihče poškodovan.

V bencinski servis v Mirnu sta v torek ob 19.46 vstopila zamaskirana moška, pristopila do pulta z blagajno in od prodajalca zahtevala denar, pri čemer je bil eden od roparjev oborožen s pištolo s pravimi naboji. Ko jima je uslužbenec izročil gotovino, sta z denarjem zapustila prostore bencinskega servisa in stekla proti eni od sosednjih trgovin, kjer ju je nedaleč stran čakal tretji pajdaš.

Roparje so opazili tudi novogoriški kriminalisti, ki so dva storilca, stara 18 oz. 22 let, oba iz širše okolice Nove Gorice, tudi prijeli ter jima odvzeli prostost. Tretjemu storilcu iz okolice Ajdovščine, staremu 19 let, pa je uspelo s kraja pobegniti, vendar so ga novogoriški kriminalisti kmalu zatem izsledili in prijeli v Mirnu.

Kriminalisti so tudi ugotovili, da je omenjene pred izvršitvijo ropa v neposredno bližino bencinskega servisa z osebnim vozilom pripeljal 25-letni moški, s katerim naj bi se po ropu tudi odpeljali. Tudi njemu so odvzeli prostost.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 23
civitasstain@gmail.com 22.12.2012 05:13:19
neč ne bo z zapravljanjem denarja.......
Več komentarjev