Črna kronika

VIDEO: Požar na Bledu uničil gospodarsko poslopje ter del hiše, materialna škoda je velika

Bled, 21. 03. 2017 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ogenj, ki je izbruhnil v delavnici na Bledu, je povzročil veliko materialno škodo. Uničil je gospodarsko poslopje, pa tudi ostrešje ter nadstropje hiše, na katero se je razširil. Poškodovanih v požaru ni bilo, višina gmotne škode še ni znana.

Višina gmotne škode še ni znana.
Višina gmotne škode še ni znana. FOTO: David Borojević

Ogenj, ki je v ponedeljek okoli 13.30 izbruhnil v gospodarskem objektu oziroma delavnici na Bledu, je povzročil veliko materialno škodo. Ogenj je povsem uničil gospodarsko poslopje, razširil pa se je tudi na stanovanjsko hišo, kjer sta pogorela ostrešje in nadstropje.

Zaradi požara ni bil nihče poškodovan, okoliščine pa kažejo, da je bilo žarišče požara na delu objekta, kjer je lastnik opravljal delo, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Kot poročajo na Upravi RS za zaščito in reševanje, je zagorelo v delavnici v pritličju objekta in na skednju nadstropje višje. Posredovali so gasilci okoliških prostovoljnih gasilskih društev ter Gasilsko reševalna služba Jesenice.

Gasilci so zavarovali dva sosednja stanovanjska objekta, vendar je zaradi velike vročine v sosednjem stanovanjskem objektu vseeno zagorelo pod pločevinasto strešno kritino. Požar so pogasili in odprli del stropa v stanovanjski hiši, na kraju dogodka pa je ostala nekaj časa tudi požarna straža.

Ogenj je v celoti uničil gospodarski objekt, stanovanjska hiša pa je močno poškodovana. Vzrok požara in višina gmotne škode še nista znana.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

krutz
21. 03. 2017 15.53
+3
kot da je taka skoda za gospodarski objekt kot ta da je mlada druzina brez strehe nad glavo kajti v mansardi so imeli stanovanje... a o tem ne napišete nič.... a so vasi novinarji pijani?
Kalymero
21. 03. 2017 19.16
+0
Še čudno, da niso napisali, da so gasilci odklopili akumulator na objektu in zavarovali kraj pogorišča.
simply.b
21. 03. 2017 22.05
+1
Jaz sem kopiral TR namenjen za pomoč tej družini, pa je admin zbrisal !!